Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In de documentaire The Reem krijg je een blik achter de schermen bij UFC top zwaargewicht en Nederlander Alistair Overeem. De camera’s volgen Overeem tijdens zijn trainingen, ontspannings-momenten, uitstapjes en fight weeks. 

Na zijn overwinning op Mark Hunt gaat Overeem naar Miami voor wat ontspanning. Daarna vertrekt hij naar Dubai voor een pre-trainingskamp, seminar, schoolbezoekje en nog wat extra ontspanning. Vervolgens gaat ‘The Reem’ naar Dallas om UFC 211 bij te wonen. Hier verdedigde Stipe Miocic zijn belt tegen Junior dos Santos. Demetrious Johnson, Stipe Miocic en Junior dos Santos kijken kort terug op het gevecht tussen Miocic vs. Overeem. Terwijl de mannen in de geschiedenis van Dallas kruipen en naar de plek afreizen waar president John F Kennedy is vermoord, neemt Overeem alle tijd om met zijn fans te praten. Tot slot bezoekt Overeem de vele fan meetings en media verplichtingen tijdens UFC 211 fight week.

Voor de liefhebbers die nog niks van dit seizoen gezien hebben kunnen door scrollen naar beneden. Hier kun je aflevering 1, 2 en 3 zien.

The Reem S4 | aflevering 4

The Reem S4 | aflevering 3

The Reem S4 | aflevering 2

The Reem S4 | aflevering 1

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Mayweather vs McGregor Embedded: Vlog Series – Aflevering 1

Het is geen UFC evenement maar Mayweather vs McGregor krijgt wel de UFC behandeling ...

Weekly Fight Announcements: UFC

John Lineker vervangt Dominick Cruz voor een partij met Jimmie Rivera op UFC 219. ...

The Ultimate Fighter 25 – Team Garbrandt vs. Team Dillashaw – aflevering 11

Team Dillashaws teamgenoten Tom Gallicciho en Dhiego Lima zullen de octagon instappen voor de ...