Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: FloCombat

Fabricio Werdum hoopt op UFC 213 een grote stap te zetten naar een rematch met Stipe Miocic. De Braziliaan zal voor de derde keer de octagon delen met Alistair Overeem. Werdum won in 2006 maar verloor hun laatste confrontatie in 2011. De voormalig UFC-kampioen laat weten dat de kin van de Nederlander zijn zwakke plek is, en daar gaat hij zich dan ook op focussen. 

In 2006 versloeg ‘Vai Cavalo’ onze Overeem via een submission tijdens Pride FC. Vijf jaar later wist Overeem zijn revanche te pakken toen hij Werdum via een unanimous decision versloeg in de kwart finale van de Strikeforce Grand Prix. Sindsdien maakte de Braziliaan zijn debuut voor de UFC en won hij vier partijen achter elkaar voordat hij met Mark Hunt mocht uitmaken we de UFC interim zwaargewicht kampioen zou worden. Nadat de belt opeiste, versloeg hij ook Cain Velasquez om zich te kronen tot de echte zwaargewicht kampioen. Inmiddels heeft hij zijn titel verloren aan Stipe Miocic en hoopt hij via Overeem zijn rematch op te eisen. Werdum weet in ieder geval waar hij zich op gaat focussen tijdens UFC 213, Overeems kin.

”Het gevecht is praktisch al over één maand. Ik ben goed voorbereid en voel me heel goed. Zoals altijd heb ik getraind met Meester Rafael Cordeiro van Kings MMA. Het is moeilijk om een vechter zo dicht op zijn gevecht te vragen hoe het gaat en te horen dat het goed gaat. Het is normaal voor ons om ons goed te voelen. Het is mijn derde gevecht met Overeem, het zal dicht bij elkaar liggen. Ik zal zeker gefocust moeten zijn om geen fouten te maken.

We weten dat Overeem geen goede kin heeft nu, dus daar ligt onze focus. Soms gooi je een trap of stoot en waar ie ook land, dat is goed. Maar nu zal ik me echt focussen op zijn kin. Ik weet dat hij neer zal gaan.”

De rubbermatch zal plaatsvinden tijdens International Fight Week op 8 juli 2017 in de T-Mobile Arena, Las Vegas. Amanda Nunes zal haar titel verdedigen tegen Valentina Shevchenko in de main event en in de co-main event zullen Yoel Romero en Robert Whittaker uitmaken wie de UFC interim middengewicht kampioen zal worden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (7)

 • Remy Van de Geijn
  Remy Van de Geijn

  Hij heeft wel een puntje natuurlijk. Maar, waarschijnlijk gaat hij net, zoals bij hun vorige partij, gewoon de hele wedstrijd op z’n rug liggen wachten in de hoop dat Overeem mee naar de grond gaat.

 • Youri Haverkamp
  Youri Haverkamp

  Hij zal wel heel smerig net als in zn vorige partij zodra de bel gaat een vliegemde side-kick in zn gezicht zetten 😂

  • Andrews de Meijer
   Andrews de Meijer

   dat probeerde hij ook bij alistair bij hun eerste partij bij pride.
   Maar die miste toch.

   ik ga uiteraard voor alistair.
   Maar werdum is staand veel sterker geworden.
   beide partijen tegen Travis Browne waren sterk

  • Youri Haverkamp
   Youri Haverkamp

   Ik ben voor overeem maar denk dat werdum wint

  • Andrews de Meijer
   Andrews de Meijer

   word zoiezo wel een leuke pot hoor

   Trilogy fight 💪

 • Shane Jane
  Shane Jane

  Iedereen weet dat, maar zie hem maar eerst te raken. Ik denk dat hij zowiezo met van die aanvallen komt, dat die rushed naar voren gaat en zo KO werd geslagen door Stipe. En natuurlijk probeert die hem op de grond te krijgen. Maar let’s go!!

 • Errol Iubbers
  Errol Iubbers

  Ook Overeem weet dat van zichzelf natuurlijk. Zijn hele gameplan is daar om heen gebouwd en je kan denk ik wel zeggen dat dat uiterst goed werkt.

You May Also Like

UFC 215 Free Fight: Sarah Kaufman vs. Valentina Shevchenko

Valentina Shevchenko hoopt zich op UFC 215 te kronen tot de nieuwe UFC bantamgewicht ...

(Video) Fight Night Mexico City Free Fight: Rafael Dos Anjos vs Nate Diaz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na een aantal weken geen ...

Alexander Gustafsson: “Jon Jones is de echte kampioen.”

Alexander Gustafsson accepteert Daniel Cormier als de kampioen maar voor de Zweed blijft Jon ...

Justin Gaethje

Justin Gaethje en Eddie Alvarez worden coaches TUF 26

Justin Gaethje en Eddie Alvarez zullen seizoen 26 van The Ultimate Fighter coachen, en ...