Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: The Hollywood Reporter

Het langverwachte gevecht tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor staat officieel vast. De twee vechtgrootheden zullen 26 augustus de ring instappen in de T-Mobile Arena, Las Vegas, of toch niet? Eén obstakel moet nog gladgestreken worden, Ice-Cube heeft namelijk de T-Mobile Arena al geboekt voor die datum. 

Bokslegende Floyd Mayweather (40) zal zijn imposante boksrecord (49-0) 26 augustus op het spel zetten tegen UFC-kampioen Conor McGregor (28). Iedereen heeft hier zijn mening wel over klaar, maar hoe je het ook wendt of keert het gevecht houdt heel de wereld in zijn greep. Op papier en met een gezonde dosis hersens is het aannemelijk om te zeggen dat Mayweather een makkelijke avond tegemoet gaat, maar in de fightgame kan één stoot alles 180° veranderen en moet je nooit iemand uitsluiten. Eén obstakel moet echter nog wel gladgestreken worden, Ice-Cube heeft namelijk de T-Mobile Arena al geboekt voor de desbetreffende datum.

Rapper-acteur Ice-Cube is mede oprichter van de BIG3 League, een 3 vs. 3 basketbal competitie. Op het moment staat de BIG3 League kampioenschap geboekt voor 26 augustus in de T-Mobile Arena maar tegen een financiële compensatie is Ice-Cube bereidt zijn kampioenschap te verplaatsen naar de MGM-Grand. Als gast bij de Fox Sports 1 Undisputed show laat de rapper weten mee te willen denken.

”Natuurlijk, Als zij doen wat ze horen te doen en ons blij maken, dan verplaatsen we wel. We praten erover en we komen er denk ik wel uit.” 

Over het gevecht zelf ziet Ice-Cube Mayweather winnend de ring verlaten.

”Ja, ik weet wat er gaat gebeuren. Ik denk dat Mayweather zijn handen op hem[McGregor] zal krijgen.” 

Gezien de grote van het gevecht en de hype die al gaande is in de wereld, lijkt het een kwestie van tijd voordat Ice-Cube er financieel uitkomt.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (16)

 • Julian Xander Koot
  Julian Xander Koot

  Alsjeblieft zeg, kan het gekloot nou eindelijk eens ophouden.. Laat die over-datum rapper alsjeblieft iets anders zoeken om te doen.

  • Angelo Anier
   Angelo Anier

   Als je t verhaal leest, dan lees je ook dat het niet over rap gaat 😜

  • Julian Xander Koot
   Julian Xander Koot

   Angelo Anier los daarvan is het nog steeds een over-datum rapper die moet opdonderen naar MGM.

  • Julian Xander Koot
   Julian Xander Koot

   Angelo Anier Haha zo werkt het wel! Hij kan alleen onkosten tegemoet krijgen en dan mag hij lekker opdonderen.

  • Angelo Anier
   Angelo Anier

   Zo werkt t niet.. hij heeft netjes eerder geboekt. Denk dat de fout dan niet bij hem ligt?
   En iets meer respect voor 1 van de grondleggers van gansta-rap..

  • Julian Xander Koot
   Julian Xander Koot

   Angelo Anier zo werkt het wel, onkosten vergoeden, opdonderen naar MGM en 1 van de meest gehypede gevechten ooit niet meer proberen dwars te zitten. Maakt mij niks uit dat hij 1 van de grootste grondleggers is van gangster rap, dit gevecht is al genoeg tegen gehouden en hij met zijn zeer onbekende 3 vs 3 basketbal toernooitje moeten maar plaatsmaken voor 1 van de grootste sport events allertijden.

  • Angelo Anier
   Angelo Anier

   Ik snap je punt.. maar volgens mij hadden ze ook beter kunnen kijken wat er beschikbaar was voor ze een datum en locatie gingen kiezen.. met al dat geld wat er in gaat zitten was dat een kleine moeite

  • Julian Xander Koot
   Julian Xander Koot

   Angelo Anier natuurlijk, maar T-Mobile Arena is de grootste Arena waarin gevochten kan worden (dacht ik) en dit sport evenementen is van ongekend internationale grootheid, terwijl het evenement van Ice Cube alleen op die-hard basketbal fans is gericht.

 • Jan van Buul
  Jan van Buul

  Hahaha Dennis fistfight!!!!!

 • Abdel Riff
  Abdel Riff

  dit meen je niet… dit is toch wel heel amateuristisch en dan nog te bedenken dat het om de grootste gevecht allertijden gaat wat betreft geld…. en van wie is t-mobile arena? ik dacht altijd UFC zelf die arena had gefinancierd

 • Gökalp Türk
  Gökalp Türk

  Jonathan Jonathan Osman Daldal

 • Bertrand Dek
  Bertrand Dek

  El Glenn?? 😂🙈🙄

 • Mike Laterveer
  Mike Laterveer

  Het wordt in de MGM gehouden, niet meer in de T-Mobile arena😂😂

You May Also Like

The Ultimate Fighter 26 Finale Recap

De UFC heeft afgelopen nacht een twaalfde kampioen toegevoegd aan de organisatie. Nicco Montano ...

UFC Rotterdam Prelims: Post Fight Interviews

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De prelims van UFC Rotterdam: ...

(VIDEO) El Guapo’s Fight Analysis: UFC 194: Aldo vs McGregor (ENG)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EDE – Bas “ El ...