Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Mark Hunt stapt zaterdag voor eigen publiek de octagon in met Derrick Lewis. ‘The Super Samoan’ beschuldigde Alistair Overeem van vals spel afgelopen maandag in The MMA Hour met Ariel Helwani. De twee zwaargewichten stapte de octagon in op UFC 209 waarin Overeem Hunt versloeg via een technische knockout. 

Alistair Overeem belandde één dag voor het gevecht in het ziekenhuis door middel van een voedselvergiftiging. De UFC gaf groen licht aan het ziekenhuis om een infuus aan te brengen bij ‘The Reem’. Hierdoor was Overeem toch fit genoeg om de octagon in te stappen op UFC 209 waar hij Hunt in de derde ronde versloeg via een serie harde knietjes. De UFC en Overeem hielden het nieuws geheim tot de post pers conferentie. Voor Hunt kwam het dan ook als verassing toen hij het te horen kreeg.

”Ik moest gewoon een knie vangen met mijn hoofd, dat was er gebeurd. Dat gebeurt er in gevechten, dat gebeurt er als je een fout maakt en je verliest. Ik snap nog steeds niet waarom hij een infuus mocht gebruiken. Als je een regel toepast, pas het dan bij iedereen toe en verander het niet als het jouw beter uitkomt, of als je er profijt van kan hebben. Het werd mij niet verteld. Ze gaan er dan niks over zeggen. Het is gewoon een crock of shit. Allemaal verzonnen onzin, het is allemaal onzin, weet je? Gebruik de regels voor iedereen en wijzig ze niet voor andere.”

Hunt geloofd niet dat Overeem echt ziek was en wist wel wat hij tegen Overeem zou zeggen als hij er wel weet van had.

”Ik had hem gezegd dat hij zich moest vermannen. F*ck, verman je gewoon man. Hij zag er niet ziek uit toen hij bij het gevecht kwam. Hij zag er erg gehydrateerd uit. Ik geloof totaal niet dat hij ziek was. Hij verzon het gewoon en hun [UFC] zeiden…’Hier, gebruik een infuus. Dan krijg je meer hulp.’… Een en al onzin. Ik denk dat ik de volgende keer ga zeggen…’Ik ben ziek, Ik ben ziek, onzin.’…”

”Normaal is een verlies moeilijk te verwerken maar je komt er wel weer bovenop. Het is zoals het is. Hij kwam weg met valsspelen en zo zit het. Hij kwam ermee weg dus goed voor hem. Hij is niet betrapt maar ze hebben hem geholpen. Nou F*ck, je bent nog steeds een valsspeler in mijn ogen. Een verlies is maar een verlies. Je staat weer op, veegt jezelf af en gaat weer door ongeacht de omstandigheden. Zo kijk ik ernaar. Zoals ik al eerder zei, die gast blijft altijd een valsspeler. Net zoals alle andere gasten. Ze zullen allemaal valsspelende apen blijven. Dus zo denk ik over die gasten. Ze hebben geluk gehad dat ze die omstandigheden hebben omzeilt, meer is het niet. Meer is het niet vriend.”

Met Derrick Lewis heeft Hunt weer een tegenstander die geen geschiedenis heeft met verboden middelen en hij heeft dan ook geen probleem met ‘The Black Beast’.

”Hij daagde mij uit, en ik wil best met Derrick Lewis vechten. Zolang hij niet vals speelt zit het wel goed.”

‘The Super Samoan’ won zijn laatste partij in 2016 tegen voormalig UFC zwaargewicht kampioen Frank Mir.

UFC Fight Night 110, Hunt vs. Nelson, 10 juni 2017, Vector Arena, Auckland, Nieuw-Zeeland

Main Card
Mark Hunt vs. Derrick Lewis
Derek Brunson vs. Daniel Kelly
Ross Pearson vs. Dan Hooker
Ion Cutelaba vs. Henrique da Silva
Tim Elliot vs. Ben Nguyen
Mizuto Hirota vs. Alex Volkanovski

Prelims
Damien Brown vs. Vinc Pichel
Luke Jumeau vs. Dominique Steele
Ashkan Mokhtarian vs. John Moraga
Kiichi Kunimoto vs. Zak Ottow

Early Prelims
J.J. Aldrich vs. Chan-Mi Jeon
Thibault Gouti vs. Dong Hyun Kim

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (3)

 • Craig Fisher
  Craig Fisher

  Fuckin cry baby. Ik geloof dat er weinig vechters zijn die zó veel zeiken als Hunt.

 • David Riupassa
  David Riupassa

  Wat een zeikerd die hunt

 • Jens Boon
  Jens Boon

  Jankerd

You May Also Like

Fight Announcements Recap Week 52.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ook deze week waren er ...

Is de terugkeer van Georges St. Pierre aanstaande?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Het is ...