Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
foto: Sports Illustrated

Het is het gevecht van de eeuw, de bokspartij die waarschijnlijk alle records zal verbreken: Floyd Mayweather vs Conor McGregor. De ongeslagen bokser Mayweather (49-0) is speciaal voor een bokswedstrijd tegen de UFC lichtgewicht kampioen (en eigenlijk ook ongeslagen bokser) McGregor uit pensioen gekomen.

Sommige vechtsportliefhebbers geven McGregor (0-0) geen kans tegen Mayweather, anderen geloven erin dat McGregor geschiedenis zal schrijven met een overwinning. Één ding is zeker, veel mensen willen dit gevecht zien. Maar wie gaat het uitzenden? EPIC MMA heeft contact opgenomen met RTL7, Ziggo Sport en FOX Sports.

 

RTL 7


Je zou kunnen denken dat RTL 7 voor de uitzendrechten gaat. De televisiezender heeft de bokspartij tussen Anthony Joshua en Wladimir Klitschko uitgezonden en zo af en toe zie je ook de kickboks –en MMA organisatie A1WCC voorbij komen. Maar het gevecht van de eeuw zal niet uitgezonden worden door RTL7.

“We gaan het niet uitzenden omdat het tijdstip ongelukkig is in Nederland. Het is vroeg in de ochtend en met een relatief klein budget vinden wij andere investeringen belangrijker.” – aldus een communicatie medewerker van RTL7

Ziggo Sport


Ook Ziggo Sport staat bekend om het uitzenden van vechtsport. Ben je een fan van het kickboksen? Dan weet je dit kanaal te vinden. Ziggo Sport heeft namelijk de uitzendrechten van Glory in de pocket. Wij hebben contact opgenomen met de communicatie afdeling met onze vraag. Jammer genoeg wachten wij nog steeds op terugkoppeling. Voor Ziggo is het dus niet zeker.

 

FOX Sports


Als je denkt aan UFC uitzendingen in Nederland, dan denk je aan FOX Sports. Het mediabedrijf zendt de UFC evenementen altijd live uit via hun kanalen. FOX Sports heeft in het verleden ook de ballen gehad om de UFC uit te zenden op de Nederlandse televisie, misschien dat ze opnieuw hun ballen tonen bij het uitzenden van deze bokswedstrijd. Wij spraken Maarten van Rooijen, communicatie directeur van FOX.

“Deze wedstrijd valt in ieder geval niet binnen ons UFC contract. Als de mogelijkheid zich voordoet zullen we ernaar kijken, maar vooralsnog hebben wij deze uitzendrechten niet.”- Maarten van Rooijen

Het tijdstip is wel iets waar de televisiestations moeite mee hebben. Maar waarom niet de bokswedstrijd van de eeuw live uitzenden en vervolgens herhalen? Voor nu ziet het er niet bepaald rooskleurig uit voor de fans die de bokswedstrijd willen zien, maar het antwoord van FOX geeft toch goede hoop. Wij gaan verder met het benaderen van televisiestations en zullen eventuele updates hier delen. Alvast in de stemming komen? Bekijk hier een fan-made promo van Mike Fight Promo

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

You May Also Like

UFN 100 Free Fight: Minotouro Nogueira vs Tito Ortiz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Rogerio ‘Minotouro’ Nogueira stond eigenlijk ...

Stipe Miocic vs Junior Dos Santos op UFC 211?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMAFighting De geruchten rondom ...

MMA in Nederland: RINGS: Finals Amateur League

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EDE – Aankomende zaterdag is ...

UFC 214: Woodley vs. Maia toegevoegd als derde titelgevecht

Gaat Woodley het gevecht staand kunnen houden? Of denk je dat hij zich wel ...