Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Naast het main event tussen Stefan Struve en Alexander Volkov zijn er volgens Globo twee nieuwe wedstrijden toegevoegd aan de kaart van UFC Rotterdam op 2 september in de Ahoy!. Oostenrijker Aleksandar Rakic zal zijn debuut maken bij de organisatie tegen Francimar Barroso en Marcos Rogério de Lima zal tijdens de tweede editie van UFC Rotterdam de Octagon delen met Saparbek Safarov.


Aleksandar Rakic (8-1)  komt de UFC binnen met een win reeks van acht en heeft in zijn carrière nooit een gevecht naar de jury laten gaan. Met zeven van zijn acht overwinningen via (T)KO is het geen raadsel hoe Rakic het liefste zijn wedstrijden beëindigd , maar met een veelzijdige tegenstander als Barroso zal hij alle onderdelen van het MMA goed moeten beheersen.

 

Francimar Barroso (19-5, 1NC) was vorig jaar ook actief tijdens UFC Rotterdam. De Braziliaanse atleet verloor toen zijn wedstrijd tegen Nikita Krylov via een submission (rear-naked choke) in de tweede ronde. De wedstrijd daarop vocht Barosso tijdens UFC Fight Night: Bader vs. Nogueira 2 tegen Darren Stewart. Deze wedstrijd resulteerde in een no-contest, wegens een kopstoot, maar werd opnieuw ingepland tijdens UFC Fight Night: Manuwa vs. Anderson. Hier won Barosso via unaniem jurybesluit.

 

De eerste twee wedstrijden binnen in de UFC waren succesvol voor Marcos Rogério de Lima (15-5-1), daarna volgde een knipperlichtrelatie van nederlagen en overwinningen. Tijdens laatste wedstrijd tegen Ovince Saint Preux verloor Lima door middel van een submission (Von Flue Choke). De KO artiest zal met een overwinning op Safarov zijn knipperlicht relatie tussen nederlagen en overwinningen kunnen verlengen en zich richten op een win reeks.

 

Foto: MMAJunkie

 

Het UFC debuut van Saparbek Safarov (8-1) ging niet zoals hij wou. Tijdens UFC Fight Night 102 – Lewis vs. Abdurakhimov verloor de Rus van Gian Villante via een TKO in de tweede ronde. Voor zijn wedstrijd in Rotterdam krijgt Safarov nogmaals de kans om te laten zien dat hij behoort bij de elite van de wereld.

De kaart van UFC Rotterdam begint vorm te krijgen maar veel is er nog niet bekend. Het UFC debuut van Gókhan Saki zou een groot succes zijn in Nederland en ook Siyar Bahadurzada heeft aangegeven graag te willen vechten op deze kaart. Wat wij je wel kunnen wij je vertellen is dat er op dit moment cv’s van meerdere Nederlandse vechters bekeken worden door de UFC matchmakers. Wij wachten het geduldig af en houden je op de hoogte zodra wij meer weten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Free fights: UFC Fight Night: Almeida vs. Garbrandt

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zondagnacht staan Thomas Almeida ...

UFC 205: Inside The Octogan – De Prelims

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze aflevering van Inside ...

Ferguson vs Nurmagomedov zo goed als rond

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. foto: UFC on FOX Officieel ...