Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

The Ultimate Fighter 25 gaat over de voormalige Alpha Male teamgenoten UFC-kampioen Cody Garbrandt en TJ Dillashaw. Dit seizoen beschikt over voormalige deelnemers, finalisten en winnaars. Voormalig winnaars Joe Stevenson en Eddie Gordon zijn onder meer aanwezig tijdens TUF-Redemption.

Eerste halve finale gevecht
Aflevering 11 staat in het teken van het gevecht tussen Team Dillashaw’ Tom Gallicchio vs. Team Dillashaw’ Dhiego Lima. Tom Gallicchio heeft buiten The Ultimate Fighter nog niet gevochten voor de UFC. Gallicchio was onderdeel van Team Faber tijdens het 22ste seizoen van het programma. Hij versloeg Mark Flanch voor een plek in The Ultimate Fighter huis maar verloor vervolgens in de eerste ronde van Marcin Wrzosek via een unanimous decision. Gallicchio versloeg TUF-19 winnaar Eddie Gordon in de eerste ronde van dit seizoen en was daarna te sterk voor Justin Edwards in de kwart finale. Hij heeft een MMA-record van 19-9 [UFC 0-0].

Dhiego Lima was finalist van het 19e seizoen van The Ultimate Fighter maar verloor in de finale van Eddie Gordon. Daarna stapte Lima nog drie keer de UFC-octagon in maar wist niet genoeg indruk achter te laten. Na zijn UFC-periode kroonde hij zich tot weltergewicht kampioen van de Titan FC organisatie. Lima versloeg ATT-teamgenoot Hyder Hassan in de eerste ronde en versloeg Gilbert Smith in de kwart finale. Hij heeft een MMA-record van 12-5 [UFC 1-3].

The Ultimate Fighter Finale zal zich afspelen tijdens International Fight Week in Las Vegas. De twee finalisten zullen 7 juli de octagon instappen in de T-Mobile Arena.

Aflevering 11 van The Ultimate Fighter 25 zal vannacht om 01.15u uitgezonden worden op Fox Sports 6.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Stipe Miocic

Stipe Miocic: “Ik ben er gek op om kampioen te zijn”

Stipe Miocic vecht dit weekend tegen Junior Dos Santos. Blijft de belt om de ...

MMA serie Kingdom vanaf 23 december op de Nederlandse televisie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het lijkt er op dat ...

UFC 217 Embedded: Vlog Series – Episode 3

Een nieuwe aflevering van UFC 217 Embedded met Michael Bisping, Georges St-Pierre, Cody Garbrandt, ...

Is de terugkeer van Carlos Condit aanstaande?

Het lijkt erop dat Carlos Condit snel zijn rentree in de UFC gaat maken.