Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

The Ultimate Fighter 25 gaat over de voormalige Alpha Male teamgenoten UFC-kampioen Cody Garbrandt en TJ Dillashaw. Dit seizoen beschikt over voormalige deelnemers, finalisten en winnaars. Voormalig winnaars Joe Stevenson en Eddie Gordon zijn ondermeer aanwezig tijdens TUF-Redemption.

Aflevering 7 staat in het teken van het gevecht tussen Team Garbrandt’ Justin Edwards vs. Team Dillashaw’ Joe Stevenson. Stevenson was deelnemer van het tweede seizoen van The Ultimate Fighter en wist deze editie te winnen. Na zijn overwinning vocht ‘Daddy’ nog vijftien keer voor de organisatie In 2008 verloor hij een lichtgewicht titelgevecht tegen B.J. Penn. Stevenson heeft een MMA-record van 33-16 [UFC 7-8].

Justin Edwards was deelnemer van het dertiende seizoen van The Ultimate Fighter. ‘Fast Eddy’ verloor echter gelijk tegen de latere winnaar Tony Ferguson. Ondanks zijn verlies kreeg Edwards wel een kans in de UFC en vocht hij uiteindelijk nog zevenmaal voor de organisatie. Helaas voor Edwards verloor hij vijf van die partijen. Hij heeft een MMA-record van 9-5 [UFC 2-5].

The Ultimate Fighter Finale zal zich afspelen tijdens International Fight Week in Las Vegas. De twee finalisten zullen 6 juli de octagon instappen in de T-Mobile Arena.

Aflevering 7 van The Ultimate Fighter 25 zal vanavond om 22.45u uitgezonden worden op Fox Sports 6.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jorge Masvidal daagt Nate Diaz uit

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Bloody Elbow Jorge Masvidal ...

(Video) Nate Diaz: “Ik was al geblesseerd voordat het gevecht begon.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Een vakantie in Mexico en ...

UFC 209 Free Fight: MacDonald vs. Thompson

Stephen Thompson hoopt de octagon deze keer te verlaten met de UFC weltergewicht titel ...

Mayweather vs McGregor op de Nederlandse televisie? Misschien…

Niet bepaald geruststellend nieuws over de eventuele uitzending van Mayweather vs McGregor op de ...