Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

The Ultimate Fighter 25 gaat over de voormalige Alpha Male teamgenoten UFC-kampioen Cody Garbrandt en TJ Dillashaw. Dit seizoen beschikt over voormalige deelnemers, finalisten en winnaars. Voormalig winnaars Joe Stevenson en Eddie Gordon zijn onder meer aanwezig tijdens TUF-Redemption.

Wildcard gevecht
Aflevering 8 staat onder meer in het teken van het gevecht tussen Team Garbrandt’ Hayder Hassan vs. Team Dillashaw’ Joe Stevenson. Stevenson was deelnemer van het tweede seizoen van The Ultimate Fighter en wist deze editie te winnen. Na zijn overwinning vocht ‘Daddy’ nog vijftien keer voor de organisatie In 2008 verloor hij een lichtgewicht titelgevecht tegen B.J. Penn. Stevenson heeft een MMA-record van 33-16 [UFC 7-8]. Stevenson verloor zijn eerste partij op TUF-25 tegen Justin Edwards maar mocht via een wildcard terugkomen.

Hayder Hassan was deelnemer aan het 21ste seizoen van The Ultimate Fighter: Team ATT vs. Team Blackzilians waar hij onderdeel was van American Top Team. Hassan wist de finale te bereiken maar verloor daar van Kamaru Usman. Ondanks zijn verlies mocht hij in de UFC blijven en vocht hij op UFC on FOX 17 tegen mede TUF-21 deelnemer Vincente Luque. Hier verloor hij via een submission in de eerste ronde. ‘Hulk’ verloor ook zijn eerste partij op TUF-25 waarin hij het moest opnemen tegen zijn teamgenoot buiten het programma om, Dhiego Lima. Hij heeft een MMA-record van 6-3 [UFC 0-2]

Coaches Challenge
Halverwege het seizoen staat altijd de coaches challenge op het programma. Hierin nemen Cody Garbrandt en TJ Dillashaw het tegen elkaar op in een potje ‘Tederball’ in het zwembad. De winnende coach kan $10.000 verdienen en zijn teamgenoten kunnen met een extra $1500,- naar huis gaan.

Eerste kwart finale gevecht
De eerste kwart finale gaat tussen Cody Garbrandts Justin Edwards tegen TJ Dillashaws Tom Gallicchio. Justin Edwards was deelnemer van het dertiende seizoen van The Ultimate Fighter. ‘Fast Eddy’ verloor echter gelijk tegen de latere winnaar Tony Ferguson. Ondanks zijn verlies kreeg Edwards wel een kans in de UFC en vocht hij uiteindelijk nog zevenmaal voor de organisatie. Helaas voor Edwards verloor hij vijf van die partijen. Edwards versloeg Joe Stevenson in de eerste ronde van het 25ste seizoen. Hij heeft een MMA-record van 9-5 [UFC 2-5].

Tom Gallicchio heeft buiten The Ultimate Fighter nog niet gevochten voor de UFC. Gallicchio was onderdeel van Team Faber tijdens het 22ste seizoen van het programma. Hij versloeg Mark Flanch voor een plek in The Ultimate Fighter huis maar verloor vervolgens in de eerste ronde van Marcin Wrzosek via een unanimous decision. Gallicchio versloeg TUF-19 winnaar Eddie Gordon in de eerste ronde van dit seizoen. Hij heeft een MMA-record van 19-9 [UFC 0-0].

The Ultimate Fighter Finale zal zich afspelen tijdens International Fight Week in Las Vegas. De twee finalisten zullen 6 juli de octagon instappen in de T-Mobile Arena.

Aflevering 8 van The Ultimate Fighter 25 zal vanavond om 23.33u uitgezonden worden op Fox Sports 1.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 208: 20 vragen voor Germaine de Randamie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMAJunkie Op 11 februari ...

Glover Teixeira op zoek naar de knock-out in zijn aankomende partij.

Kan Glover Teixeira zich zaterdag weer oprichten door Misha Cirkunov te verslaan?

Who`s Next ?!? UFC 195: Lawler vs. Condit

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. ‘s-Hertogenbosch – In deze rubriek ...