War Machine/Koppenhaver
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: AP

Jon Koppenhaver, de MMA-vechter die bekend staat onder de naam War Machine, zal zeker 36 jaar in de gevangenis zitten. Gisteren sprak de rechter een vonnis uit van levenslang met de kans op vrijlating na minimaal 36 jaar voor de ernstige mishandeling en poging tot verkrachting van zijn ex-vriendin Christine Mackinday, die bekend is geworden als pornoactrice Christy Mack. Eerder wees Koppenhaver schikkingsvoorstellen voor zestien jaar tot levenslang en achttien tot veertig jaar gevangenisstraf af. Koppenhaver is 71 jaar als hij voor het eerst kans maakt op vrijlating.

In augustus 2014 trof Koppenhaver zijn ex-vriendin Christy Mack in haar huis aan in bed met een man. Daarop mishandelde hij die man en dwong hem te vertrekken. Daarna heeft hij Mack mishandeld en geprobeerd te verkrachten. Toen hij in de keuken op zoek was naar een groter mes wist Mack te ontsnappen. Ze had onder meer een gescheurde lever, een gebroken oogkas, gebroken rib, een gebroken neus en gebroken tanden.

Mack
Christy Mack twitterde na de mishandeling deze foto’s.

Koppenhaver heeft twee partijen in de UFC gevochten en stond het laatste deel van zijn carrière onder contract bij Bellator. Zijn debuut voor Bellator moest destijds worden uitgesteld omdat hij een jaar in de gevangenis zat voor mishandeling. Kort na zijn arrestatie voor de mishandeling van Mack deed War Machine een zelfmoordpoging.

In maart van dit jaar was hij al schuldig bevonden aan 29 van de 34 aanklachten, waaronder kidnapping, zware mishandeling met een dodelijk wapen, en seksueel geweld. Voor poging tot moord en inbraak is hij niet veroordeeld, omdat de jury niet tot een unaniem oordeel kon komen. Maandag was dus de strafzitting, waar Mack ook spreektijd had. Ze sprak onder andere over de ernstige psychologische schade die ze heeft overgehouden, maar ook over wat ze van Koppenhaver verwacht bij een eventuele vrijlating.

“Ik weet niet of mijn leven compleet voelt in twaalf of twintig of zelfs dertig jaar, net zo min als jij dat weet. Maar ik weet wel dat hij mij zal vermoorden als hij vrijkomt.”

Ook Koppenhaver sprak tijdens de zitting. Hij vertelde dat hij spijt had en inmiddels God had gevonden. “Ik ben gewoon blij dat ik eindelijk wakker ben geworden en de waarheid zie. Ik heb echt het gevoel dat ik een goed rolmodel zal zijn en mensen zal helpen, waar ik ook terecht kom.”

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

24-karaats goud en meer dan 3.000 diamanten; The Money Belt

World Boxing Council introduceert een speciale belt voor The Money Fight tussen Floyd Mayweather ...

Maak kennis met: Invicta Atomweight kampioen Ayaka Hamasaki

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ayaka Hamasaki werd geboren op ...

ONE Union of Warriors: Lee vs. Engelen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Er staat weer een One ...

Maak kennis met: Invicta Bantamweight kampioen Tonya Evinger

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Als je denkt dat Ronda ...