Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na de finale van het 25ste seizoen van The Ultimate Fighter van afgelopen nacht zie je vannacht UFC 213: Nunes vs. Shevchenko met twee titels op het spel en de rubbermatch tussen Alistair Overeem en Fabricio Werdum.

Main event: Amanda Nunes vs. Valentina Shevchenko


Op 5 maart 2016 stonden Amanda Nunes en Valentina Shevchenko voor het eerst tegenover elkaar tijdens UFC 196. Nunes won dit gevecht via unaniem jurybesluit. De Braziliaanse bantamgewicht wist bij het volgende gevecht de titel in de eerste ronde af te pakken van Miesha Tate met een rear-naked choke. Nunes verdedigde haar titel succesvol tegen Ronda Rousey op 30 december 2016 met een TKO overwinning in de eerste ronde. Nu zal zij de Octagon delen met de laatste persoon die zij niet kon finishen. Sinds haar nederlaag tegen Nunes heeft de 29-jarige Valentina Shevchenko een win reeks opgebouwd van twee. Shevchenko won haar laatste partij tegen Julianna Peña door middel van een armbar en krijgt nu de kans om zich te revancheren tegen Nunes en als bonus de titel mee te nemen naar huis.

 

Co-Main event: Yoel Romero vs. Robert Whittaker


Yoel Romero heeft op dit moment een win reeks van acht waarvan er slechts twee wedstrijden besloten werden door de jury. De 40-jarige Cubaan zou het eigenlijk opnemen tegen de huidige kampioen Michael Bisping maar de kampioen is aan het herstellen van een blessure waardoor Romero nu voor de interim titel zal vechten tegen Robert Whittaker. De 26-jarige Whittaker heeft in zijn UFC carrière slechts twee wedstrijden verloren en zit nu op een win reeks van zeven. Whittaker heeft het in de UFC opgenomen tegen onder andere Ronaldo Souza, Derek Brunson en Urijah Hall maar zal met Romero de zwaarste uitdaging voor zich hebben in zijn carrière.

 

De Reem is terug!


Alistair Overeem zal het vannacht voor de derde keer opnemen tegen Fabricio Werdum. Tijdens de eerste wedstrijd in 2006 was Werdum de betere en dwong hij Overeem af te tikken met een kimura. Vijf jaar later deelden de zwaargewichten opnieuw de kooi tijdens een Strikeforce evenement in 2011. Deze wedstrijd wist Overeem succesvol af te sluiten met een unanieme jurybeslissing waardoor de score nu staat op 1-1. Er is heel wat tijd over heen gegaan en de vedettes hebben in de tussentijd aardig wat wijzigingen gemaakt in hun vaardigheden. Zo heeft de BJJ-expert Werdum zichzelf goed ontwikkeld op de benen en heeft Overeem strategische wijzigingen gemaakt om met zo min mogelijk schade de wedstrijd te voltooien. De winnaar van deze partij zou een titelgevecht kunnen verwachten tegen de huidige zwaargewicht kampioen Stipe Miocic, iemand waar ze beiden nog een appeltje mee te schillen hebben.

Zie hier de uitzendtijden en zenders van UFC 213: Nunes vs. Shevchenko:

Main Card | Vanaf 4:00 op FOX Sports 2
– Amanda Nunes vs. Valentina Shevchenko
– Yoel Romero vs. Robert Whittaker
– Daniel Omielańczuk vs. Curtis Blaydes
– Fabrício Werdum vs. Alistair Overeem
– Anthony Pettis vs. Jim Miller
Prelims | Vanaf 2:00 op UFC Fight Pass
– Travis Browne vs. Oleksiy Oliynyk
– Chad Laprise vs. Brian Camozzi
– Thiago Santos vs. Gerald Meerschaert
– Jordan Mein vs. Belal Muhammad
Early Prelims | Vanaf 0:30 op UFC Fight Pass
– Rob Font vs. Douglas Silva de Andrade
– Cody Stamann vs. Terrion Ware
– Trevin Giles vs. James Bochnovic

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

You May Also Like

UFC 213 Embedded: Vlog Series – Episode 2

Een nieuwe aflevering van UFC 213 Embedded met onder andere Amanda Nunes, Valentina Shevchenko, ...

Jon Jones ook een tweede nacht bij politie Albuquerque.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC vechter Jon Jones heeft ...

UFC Rotterdam: Overeem vs Arlovski: De line-up tot nu toe!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. 8 mei is het dan ...

UFC 209 Free Fight: MacDonald vs. Thompson

Stephen Thompson hoopt de octagon deze keer te verlaten met de UFC weltergewicht titel ...