Daniel Cormier
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Daniel Cormier moest zaterdagnacht een bittere pil slikken toen hij in de hoofdact van UFC 214 in de derde ronde tot moes geslagen werd door Jon Jones. ‘DC‘ verloor opnieuw van ‘Bones‘, en moest de lichtzwaargewicht titel inleveren aan zijn grote rivaal.

Cormier ging echter zeer voortvarend van start, en er valt te beargumenteren dat Cormier de eerste ronde naar zich toe trok, en ook in de tweede ronde zeker niet de mindere van Jones was. Totdat in de derde ronde Jones met een verwoestende headkick Cormier zwaar aan het wankelen bracht. Jones volgde de trap op met een lage trap, die ‘DC‘ naar de grond bracht. Op de grond haalde Jones flink zijn gram terug op zijn gehate tegenstander. Met woeste ground-and-pound maakte hij een einde aan het gevecht.

 

Cormier was in het interview met Joe Rogan, dat eerlijk gezegd nooit had mogen plaatsvinden, zijn emoties niet meer de baas. Helaas voor Cormier was dat het startsein voor mensen om zijn gezicht voor memes te gebruiken, iets wat ook al Michael Jordan en LeBron James overkwam.

 

 

Cormier heeft inmiddels via social media een reactie geplaatst en dankt daarin de fans voor hun steun. Ook heeft hij een sportieve felicitatie voor Jon Jones:

“Als eerste wil ik iedereen bedanken voor hun aardige woorden. Ik voelde de steun. Ik wil Jon Jones en zijn team feliciteren. Ze hebben een fantastisch werk geleverd en pakten de overwinning. Ik wil mijn excuses aanbieden aan Big John McCarthy voor mijn gedrag. Ik ben dankbaar dat je me nog wat tijd gaf om mezelf te verdedigen en in het gevecht terug te komen. Je bent met reden de allerbeste. Ik wil mijn team en mijn coaches bedanken. Ik hou met alles wat ik heb van jullie. Jullie tijd en energie wordt enorm gewaardeerd. Jullie hebben fantastisch werk geleverd, ik was er helemaal klaar voor. Het is nou eenmaal een vechtpartij en zulke dingen gebeuren. Dana White en de UFC, ik wil jullie bedanken voor het feit dat jullie de beste organisatie in MMA zijn. Nogmaals felicitaties aan het adres van Team Jones en Jacksonwink. Ik zie jullie snel.” 

 

First off, thank you all for the kind words. I have felt the support. Congratulations to Jon Jones and his team. They did a phenomenal job and got the victory. Also, to Big John McCarthy, I would like to apologize for acting up with you. I am thankful for the time you gave me to try and defend myself and stay in the fight. You are the best in the business for a reason. I also wanna thank my team and my coaches. I love you all from the bottom of my heart. Your time and energy is greatly appreciated. You guys did a wonderful job, I was ready. It’s a fist fight and things happen. Dana White and the @ufc, thank you for being the premiere organization in all of MMA. Again, congrats to Team Jones and JacksonWink. Love you all. I’ll see you soon. DC 📷@layziethesavage

Een bericht gedeeld door Daniel “DC” Cormier (@dc_mma) op

Wat gaat er nu met Cormier gebeuren? Hangt hij de handschoenen aan de wilgen, of gaat hij naar de zwaargewicht divisie? Met zijn 38 jaar beginnen de jaartjes aardig zijn tol te eisen, en zolang Jones kampioen blijft op 205 pond, zal Cormier hoogstwaarschijnlijk geen titelshot meer krijgen.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Daniel Cormier: “Ik zou zo snel KO gaan in een bokspartij met Anthony Joshua.”

MMA vs. Boksen begint de laatste tijd echt een hype te worden. Echter, blijft ...

Edson Barboza

Edson Barboza: “Als ik win, wil ik tegen Tony Ferguson voor de interim belt.”

Morgennacht vecht Edson Barboza tegen Beneil Dariush. De Braziliaan kon bij een overwinning weleens ...

Geschorste Kelvin Gastelum neemt het op tegen Tim Kennedy op UFC 206

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tim Kennedy is voor de ...