Georges St. Pierre
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Mania

We dachten dat met het aankomende interim titelgevecht tussen Yoel Romero en Robert Whittaker weer wat stabiliteit in de middengewicht divisie zou komen. Maar Georges St. Pierre is blijkbaar vastbesloten om weer roet in het eten te gooien. De voormalig weltergewicht kampioen heeft Michael Bisping officieel opnieuw uitgedaagd, middels een tekstbericht, dat hij ook naar UFC president Dana White heeft gestuurd. Van wijken wil GSP blijkbaar niet weten.

Ariel Helwani wist natuurlijk hand te leggen op wat er in het bericht staat. In het bericht staat het volgende:

“Michael, wees een vent en vecht tegen me op 4 november in New York. Ik kom terug van pensioen om jou met pensioen te sturen. Dana, zorg ervoor dat het voor elkaar komt!”

Dana White liet in een eerder stadium al weten dat hij definitief de stekker uit het gevecht heeft getrokken. Het getreuzel van GSP kon op weinig begrip van zowel fans als White rekenen. Michael Bisping was ondertussen niet geheel tegen het idee om het gevecht pas in oktober te laten plaatsvinden, vanwege een slepende knieblessure. En ook dat kon niet bepaald op veel begrip rekenen. De UFC was het tijdrekken zat en besloot een interim titel in het leven te roepen, met als gegadigden dus Yoel Romero en Robert Whittaker.

Michael Bisping heeft nog niet gereageerd, maar het moge duidelijk zijn dat er weer dollartekens in de ogen van de Brit zullen verschijnen. ‘The Count‘ heeft er geen geheim van gemaakt dat hij voor zijn pensioen nog een keer goed binnen wil lopen qua geld, en een gevecht tegen GSP is volgens hem een garantie voor een grote payday. Of dat ook daadwerkelijk zo zal zijn, valt te bezien. Er zijn veel fans die niet bepaald warm lopen voor dit gevecht, en de heren in de middengewicht divisie zien het gevecht als een farce.

Dana White heeft al verklaard dat GSP de volgende tegenstander van de winnaar van het duel tussen Tyron Woodley en Demian Maia zal worden, maar het ziet er naar uit dat de Canadese legende nog steeds hengelt naar een gevecht met Michael Bisping. Gaat hij dat ook krijgen?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Daniel Cormier: “Ik geloof dat het gevecht nog steeds zal gebeuren.”

Daniel Cormier houdt hoop dat Oezdemir er met een sisser vanaf komt. Mocht het ...

(Video) UFC Portland Free Fight: Francisco Rivera vs John Lineker

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. John ”Hands of Stone” Lineker ...

UFC Norfolk Countdown: Poirier vs Pettis

Dustin Poirier en Anthony Pettis zullen het main event verzorgen van UFC Norfolk. Bekijk ...

Tony Ferguson

Tony Ferguson: “Khabib is iemand die maar één ding kan”

Tony Ferguson en Khabib Nurmagomedov gaan onverminderd door met moddergooien en dreigen. 'El Cucuy' ...