Gokhan Saki
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: UFC.com

Slecht nieuws voor de fans die hoopten dat Gokhan Saki zijn UFC debuut in Rotterdam zou gaan maken. Vandaag is bekend geworden dat de Turks-Nederlandse kickbokser zijn debuut in Japan gaat maken, op het evenement dat plaats gaat vinden in Saitama. Zijn tegenstander zal Luiz Henrique da Silva worden.

Voor UFC Rotterdam is het opnieuw een aderlating. Stefan Struve staat als hoofdact op de programmering, en zal het op gaan nemen tegen Alexander Volkov. Echter hoopten de fans op de grotere Nederlandse kanonnen. Gegard Mousasi is inmiddels overgestapt naar Bellator. Alistair Overeem liet de deur op een kier door bij aankomst in Nederland te verklaren wel oren te hebben naar een verschijning op UFC Rotterdam. Daar staat echter een groot vraagteken bij. Onze eigen Giovanni Tjin wist tenslotte te melden dat de UFC wel bezig is met Germaine de Randamie.

 

Even terug naar Saki. De vechter is ondanks zijn onervarenheid in MMA zeer gerust op een goede afloop. Zijn twitter account reflecteert het grote vertrouwen dat de vechters in zijn kunsten heeft. Saki is als het gevecht zich staande afspeelt natuurlijk als een vis in het water.

MMA is echter meer dan alleen standup. Ook zal Saki aan zijn worstelen en Jiu-Jitsu moeten werken om een echte topper in de UFC te worden. Jared Cannonier zag wel iets in een matchup met Saki, die de uitdaging echter totaal niet serieus nam. De UFC zet nu dus Henrique da Silva als tegenstander neer. ‘Frankenstein‘ staat niet bekend om zijn worstelen en Jiu-Jitsu, dus zal Saki het voordeel hebben. Ook heeft de Braziliaan al drie partijen op een rij verloren, en zou een nieuwe verliespartij weleens kunnen betekenen dat hij zijn biezen kan gaan pakken. Gaat Saki de grote Braziliaan uit de UFC schoppen? We zullen het gaan zien op UFC Japan, dat op 23 september plaats zal gaan vinden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

You May Also Like

Cris Cyborg opnieuw verdacht van dopinggebruik

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Cristiane “Cyborg” Justino, beter bekend ...