Jon Jones
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Lowkick MMA

Het is natuurlijk geen geheim dat de heren Jon Jones en Daniel Cormier elkaar haten. Haat is waarschijnlijk zelfs een understatement. Het is nog een kleine twee weken voordat de twee kemphanen op UFC 214 elkaar in de octagon gaan bestrijden. Dat weerhoudt ‘Bones‘ en ‘DC‘ er zeer zeker niet van om elkaar op social media flink te jennen. Vooral Jon Jones laat zich niet onbetuigd. Het begon allemaal met een social media post van de verdedigende lichtzwaargewicht kampioen Cormier:

 

“Worstelen met Jacoba Kasper was fantastisch. Mijn geworstel voelt sinds lange tijd weer zo goed. De laatste keer kon ik niet naar gelieve hem naar de grond werken, maar dit keer zal ik hem op zijn hoofd gooien. (Hiermee doelend op de laatste partij met Jones) Ik ga hem dit keer naar de grond werken wanneer ik maar wil. Ik hoop dat je veel op je rug aan het trainen bent Johnny Boy. Ik ga deze nietsnut vernietigen. #Andstill.”

Een antwoord van Jones volgde snel. Zoals verwacht. Hij diende ‘DC‘ op instagram van repliek:

“Dus nu zeg je dat de reden waarom je me niet naar de grond kon krijgen, en ik je vier keer naar de grond kreeg, dat je toen niet met deze gast aan het trainen was?

Gus (Alexander Gustafsson) kreeg je drie keer naar de grond en hij is een bokser. Anthony Johnson kreeg je ook drie keer naar de grond en we weten allebei dat die jongens niet elke dag worstelen. Geef gewoon toe dat je niet meer de worstelaar bent die je was, de man die het gewicht op de Olympische Spelen mistte. Je bent zelfs een veel mindere versie van die man. Ik ben totaal niet bang voor deze versie. 

Vertel trouwens je cameraman dat hij geweldige werk heeft gedaan door je buik zo te verhullen. 

En als ik al het commentaar hier lees, zou je bijna zeggen dat het mijn pagina was. Mensen, maak je geen zorgen, de droog neuk dagen van Danielle zijn bijna voorbij.” 

Cormier kon natuurlijk niet achterblijven. Opnieuw gebruikte hij instagram als zijn medium, en vloog er natuurlijk met beide benen in:

 

“En ze zeggen dat IK geobsedeerd ben. Dans voor me, en blijf maar commentaar geven. Kijk naar me terwijl ik werk. Laat je onzekerheden maar zien. Op jouw moment dag des oordeel kijk je naar degene die jou gaat straffen. Je hebt nog twee weken. PS. Je hebt een slappe, en de genen voor je benen zijn vreselijk.”

Maar dat was nog niet alles. Jones heeft voorlopig het laatste woord, met nadruk op voorlopig. Cormier zal ongetwijfeld nog een keer terug komen.

“Die klootzak heeft het lef om het over mijn benen te hebben? Heeft ie weleens in de spiegel gekeken?”

“Ik heb totaal geen respect voor jou, bitch. Je gaat me pas echt haten wanneer ik klaar met je ben.”

Voor de fans is het natuurlijk smullen geblazen. De gehele MMA wereld kijkt reikhalzend uit naar het aankomende gevecht, dat na een derde partij tussen McGregor en Diaz misschien wel het meest geanticipeerde gevecht is. Velen hebben de teleurstelling van UFC 200 nog vers in het geheugen zitten, toen Jones een dag voor het gevecht door USADA van de kaart werd gehaald. ‘Bones‘ werd door een positieve dopingcontrole belet om tegen Cormier te vechten. De vechter werd vrijgesproken, maar kreeg van USADA wel het verwijt zeer onzorgvuldig met ingenomen producten om te springen. Vervolgens kreeg hij een jaar schorsing aan de broek. De positieve dopingcontrole was te wijten aan een illegale stof die niet op de verpakking stond aangegeven. Jones nam een erectie pil aan van een teamgenoot, en had zonder te checken wat er precies in zat de pil tot zich genomen. Dit werd hem door USADA uiteraard kwalijk genomen.

Vandaag is overigens de verjaardag van Jon Jones.

Nu is het duimen dat er niks met beide heren gebeurd totdat de twee weer de kooi in kunnen stappen. UFC 214 vindt volgende week op 29 juli plaats, in de stad Anaheim. Wie trekt de partij naar zich toe?

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Who’s Next ?!? UFC Fight Night 85: Hunt vs. Mir

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...

Tony Ferguson slaat Khabib Nurmagomedov gevecht voor UFC 219 af

Khabib Nurmagomedov laat via Twitter weten dat hij een partij met Tony Ferguson aangeboden ...

Preview: Alles wat je moet weten over: UFC Fight Night 89 [MacDonald vs. Thompson]

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag is er eindelijk weer ...