Justin Gaethje
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Justin Gaethje zorgde vrijdagnacht samen met Michael Johnson voor een enorm vermakelijk en vooral gewelddadig gevecht. ‘The Highlight‘ maakte zijn bijnaam meer dan waar, en knalde er in iets minder dan twee rondes lustig op los. Gaethje vuurde ongeremd stoten af, en kwam in de partij tot maar liefst 104 zogeheten ‘significant strikes‘. Ook Johnson sloeg er lekker op los, en kreeg de voormalig WSOF-kampioen een aantal keer aan het wankelen. Gaethje stelde later in de tweede ronde orde op zaken en brak Johnson met een aantal harde knieën en stoten.

De vechter sprak na zijn gevecht met MMA Junkie, en liet weten dat Michael Bisping hem behoorlijk irriteerde:

“Bisping, hij zei dat hij wilde dat Michael Johnson alle UFC vechters zou representeren. En dat komt alleen maar omdat ze hetzelfde zijn. Er zijn niet veel vechters die willen dat Michael Johnson hen gepresenteerd, vooral niet na alles wat hij gezegd heeft. Ik ben een betere vertegenwoordiging, omdat ik alles op het spel zet. Ik ben niet gekomen om op iemand te schijten, behalve dan op Michael Bisping. Hij wist niet eens hoe hij mijn naam moest uitspreken, maar ik durf te wedden dat hij dat nu wel weet.”

Gaethje liet nog even weten dat het niet veel had gescheeld, en dat hij de partij bijna had verloren, ondanks zijn sterke prestatie:

“Hij maakte me bijna af. John McCarthy zei dat hij het gevecht ging stoppen. Natuurlijk was ik een beetje van de kaart toen hij me zo hard sloeg. Dat hoort erbij als je in je gezicht geslagen wordt. Maar zoals ik eerder zei, heb ik het grootste hart en moed. Ik ben de meest gewelddadige vechter in de divisie. En dat ga ik keer op keer bewijzen.

Op naar het volgende gevecht. Dat was cool. Maar ik heb het nodige te bewijzen hier. Ik zeg al een tijdje dat ik de beste in de wereld ben, dus ik ga zeker weer een gevecht krijgen. En ik moet nu al beginnen met voorbereiden.”

Wie wordt de nieuwe tegenstander van Justin Gaethje? Er zijn al mensen die roepen om een interim titel gevecht met Tony Ferguson. Is dat echter niet wat voorbarig? Ferguson staat echter open voor het idee:

“Justin, je slaat als een wijf. Je zit niet op mijn niveau, maar als het voor een titel is, ben ik bereid om je in elkaar te slaan..”

Gaat de UFC dit gevecht maken? Het lijkt nogal oneerlijk om Gaethje gelijk zo’n groot gevecht te geven, maar er gebeuren wel gekkere dingen in de UFC tegenwoordig. De organisatie borduurt graag voort op momentum, en de heerlijke partij van ‘The Highlight‘ geeft hem gelijk een grote duw in de goede richting. Fans zijn ook zeer gecharmeerd van de vermakelijke vechtstijl van Gaethje, die vecht zonder zorgen en alleen bezorgd lijkt om de mate van geweld die hij tentoonspreidt. De vechter verklaarde al dat hij de meest gewelddadige vechter van de divisie is, en liet dat ook duidelijk merken in de partij tegen ‘The Menace‘.

Een ander mogelijk gevecht zou weleens een partij tegen de winnaar van de rematch tussen Eddie Alvarez en Dustin Poirier kunnen worden. En ook een partij tegen Edson Barboza lijkt tot de mogelijkheden te behoren. Mogelijkheden te over voor Gaethje, en we wachten met smart af wat de UFC voor zijn kersverse lichtgewicht vechter in petto heeft.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Glover Teixeira op zoek naar de knock-out in zijn aankomende partij.

Kan Glover Teixeira zich zaterdag weer oprichten door Misha Cirkunov te verslaan?

Jimmie Rivera

Jimmie Rivera heeft nieuwe tegenstander op UFC 219

Jimmie Rivera heeft een nieuwe tegenstander op UFC 219. Is het Aljamain Sterling, Raphael ...

UFC Rotterdam Prelims: Post Fight Interviews

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De prelims van UFC Rotterdam: ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Jimi Manuwa zal samen met Volkan Oezdemir het co-main event verzorgen van UFC 214. ...