Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

EPIC MMA is aanwezig bij UFC Glasgow: Nelson vs Ponzinibbio waar de actie al begonnen is. Volg dit artikel, ververs regelmatig en wees als eerste op de hoogte van de uitslagen!

 

Early Prelims

Leslie Smith vs. Amanda Lemos

1e ronde:
Na een slagenwisseling in eerste paar minuten komt het gevecht naar de grond. Daar duurt het niet lang. De vechters belanden in de clinch waar Smith het voordeel lijkt te hebben, maar Lemos wil daar niks van hebben en brengt het gevecht opnieuw naar de grond.

2e ronde:
Na het luiden van de bel  gaan de atleten direct de confrontatie aan met elkaar. Smith voert de druk op en lijkt de wedstrijd bijna te eindigen met stoten en en trappen. Lemos houdt haar dekking laag, maar incasseert de klappen waardoor de scheids de wedstrijd moet staken.

Resultaat: Lesie Smith wint van Amanda Lemos via een TKO in de 2e ronde

 

Brett Johns vs. Albert Morales

1e ronde:
Morales begint de wedstrijd met lowkicks maar wordt vaak gecounterd met stoten door Johns. Johns gaat voor een takedown en krijgt het voor elkaar om Morales naar de grond te krijgen. Op de grond blijft Johns in de full guard van Morales en trakeert hij hem op wat ground and pound. Johns blijft in een goede positie tot het einde van de ronde maar weet niet veel schade aan te richten.

2e ronde:
De tweede ronde begint net als de eerste in het midden van de kooi. Beide atleten proberen druk te zetten en Johns lijkt degene te zijn die het gevecht om positie wint. Uiteindelijk krijgt Johns opnieuw zijn tegenstander Morales naar de grond en gaat hij weer verder waar hij was gestopt in de eerste ronde.

3rd ronde:
Na opnieuw een slagenwisseling met Morales kreeg Johns hem weer naar de grond. Dit keer blijft hij niet in zijn guard en sluipt hij naar de half guard positie waar hij een arm-triangle choke aanzet. Morales verdedigt goed en Johns weet de klem niet succesvol uit te voeren. De bel luidt voor het einde van de ronde en de wedstrijd.

Resultaat: Johns wint van Morales via een unaniem jurybesluit 30-27, 30-27, 30-25

 

Prelims

Danny Henry vs. Daniel Teymur

1e ronde:
Teynur zet druk in en valt aan met lowkicks, hij controleert de Octagon en voert de druk op. Henry had het even moeilijk, maar herstelt snel en reageert met lowkicks. Henry lijkt geen gebruik te kunnen maken van zijn bereik en slaat vaak mis. Teymur krijgt Henry naar de grond maar krijgt niet veel voor elkaar. Teymur staat op en het gevecht gaat verder op de benen. Teymur valt aan met spectaculaire ellebogen, maar Henry is niet aangeslagen.

2e ronde: 
Henry blijft het gevecht voorzichtig benaderen in de tweede ronde en het lijkt erop dat Teymur niet aan de winnende kant is. Het gevecht belandt in de clinch en Teymur weet zich met een elleboog uit de clinch te krijgen. De heren staan weer en ineens krijgt Teymur een fikse klap te verduren. Henry brengt zijn tegenstander naar de grond, maar weet Teymur niet daar te houden. Het lijkt alsof het moment veranderd is en Henry begint zijn reik te ontdekken. Hij krijgt aan het einde van de ronde Teymur naar de grond en pakt via de mount na wat stoten de rug van Teymur.

3e ronde:
Teymur wankelde tussen de rondes in maar het gevecht mocht doorgaan. Henry laat er geen gras over groeien en begint meteen met de aanval. Waar Teymur in de eerste ronde druk zet, weet Henry het geheel overgenomen te hebben. Hij krijgt Teymur met zijn rug tegen de kooi,opent vuur en gaat voor de takedown. Henry krijgt de rug van Teymur te pakken, maar Teymur draat zich om en geeft de full mount positie weg aan Henry. Het gevecht eindigt op de grond met Henry in een goede positie.

Resultaat: Danny Henry wint via unaniem jurybesluit van Daniel Teymur 29-28, 29-28, 29-26

 

Charlie Ward vs. Galore Bofando

1e ronde:
Bofando begint meteen met een zijwaartse trap. Zijn bewegingen komen rechtstreeks uit een oude Bruce Lee film, hij wisselt vaak van stance, houdt zijn dekking laag en verrast Ward constant met aparte aanvallen uit onverwachte hoeken. Vanuit de clinch werpt Bofando, Ward naar de grond, Ward valt op zijn hoofd en verloor zijn bewustzijn.

Resultaat: Bofando wint van Ward via KO in de eerste ronde 2:10

Alexandre Pantoja vs. Neil Seery

1e ronde:
Pantoja en Seery gaan er meteen voor en ontmoeten elkaar in het midden van de kooi. Pantoja lijkt iets beter uit de veren te komen in de slagenwisselingen en wisselt zijn stoten af met trappen. Naar mate het publiek het bekende “olé olé” zingt lijkt Seery er energie uit te halen en voert hij de druk op van zijn kant. De eerste ronde scoort hoog qua volume, maar weinig impact.

Ronde 2:
De tweede ronde begint alsof de vechter haast hebben om het af te maken. Pantoja zet Seery in de clinch en vuurt meerdere knieën af op het hoofd van zijn tegenstander. Het gevecht gaat weer verder op de benen en hoewel beide vechters stoten landen, komen die van Pantoja toch iets harder aan. In de laatste minuut geven beide vechters alles op alles en gooien ze alles eruit wat erin zit. Ze gaan voor de kill, maar de laatste ronde zal bepalende zijn.

Ronde 3:
De derde ronde gaat van start zoals de tweede eindigde vol met actie. Binnen twee minuten krijgt Pantoja, Seery naar de grond en maakte hij de wedstrijd af met een rear-naked choke.

Resultaat: Pantoja verslaat Seery in de derde ronde via een submission (rear-naked choke)

Danny Roberts vs. Bobby Nash

1e ronde:
Nash komt aanvallend het gevecht in maar Roberts weet hem met voetenwerk te ontwijken. De vechters ontmoeten elkaar in de clinch waar Nash wat uppercuts uitdeelt, maar verder geen ernstige schade geeft. Na een gemiste hoek van Roberts weet zijn tegenstander Nash hem naar de grond te brengen. Roberts probeert weer op zijn benen te komen en heeft er moeite mee. Het lukt wel, maar net zo snel als hij opstond, bracht Nash hem weer naar de grond. Na nog een poging om op te staan gaat de bel en eindigt de eerste ronde.

2e ronde:

In het begin van de tweede ronde lijken geen van beide vechters moe te zijn en komen zij vol energie de ronde in. Roberts weet een takedown te stoppen maar moet in de tussentijd wel wat uppercuts incasseren. Na een volle trap het kruis van Roberts gaat de wedstrijd na enkele seconden weer verder. De druk van Roberts wordt beantwoord met het worstelen van Nash. Na een slagenwisseling raakt Roberts, Nash volop met een linker hoek en gaat Nash neer.  De scheids stopt het gevecht in de tweede ronde met een KO over winning voor Roberts.

Resultaat: Danny Roberts wint van Bobby Nash in de tweede ronde (3:59) via een KO

 

Main Card

James Mulheron vs. Justin Willis

1e ronde:
De zwaargewichten beginnen langzaam en voorzichtig. In deze divisie is maar één goede stoot of trap nodig om het gevecht te beëindigen. Na twee minuten is er nog geen harde stoot gevallen en lijken de vechters elkaar vooral te bestuderen. Willis krijgt Mulheron naar de grond, maar Mulheron weet weer op te staan en de atleten ontmoeten elkaar weer in het midden van de Octagon.

2e ronde:
Het lijkt alsof geen van de vechters het vertrouwen hebben om vol de aanval in te zetten en het is wachten tot iemand de knop omzet. Langzamerhand voeren Mulheron en Willis de druk op en vallen ze aan met spectaculaire aanvallen. Helemaal voor zwaargewichten. Superman punches en draaiende ellebogen worden uitgedeeld en uiteindelijk krijgt Willis, Hulheron weer naar de grond en daar eindigt de ronde.

3e ronde: 

De vermoeid ogende atleten beginnen de derde ronde. Willis houdt Mulheron op afstand met jabs en zodra Mulheron de afstand probeert te verkleinen gaat Willis direct de clinch aan. Willis krijgt Mulheron opnieuw op de grond en probeert zo de ronde naar zich toe te trekken zoals hij dat de vorige rondes ook gedaan heeft.

Resultaat: Justin Willis wint van James Mulheron via unanieme jury beslissing ( 30-27, 30-27, 30-27)

Khalil Rountree vs. Paul Craig

1e ronde:
Rountree zet druk in de eerste ronde maar valt niet echt aan. Het Schotse publiek staat achter hun eigen Paul Craig en schreeuwen zijn naam uit. Rountree wacht geduldig op de counter en probeert Craig te laten boeten voor elke poging tot aanvallen. Het geduld bij Rountree begint op te raken en zet zelf de aanval in en heeft succes met zijn rechts-links combinatie. Rountree valt aan met een trap naar het hoofd maar deze werd geblokt, hij volgde het op met een uppercut en sloeg Craig neer. De scheids vond het genoeg geweest en staakte de wedstrijd.

Resultaat: Khalil Rountree wint van Paul Craig via KO in de eerste ronde 4:56

Jack Marshman vs. Ryan Janes

1e ronde:

Marshman probeert Janes in een hoekje te drijven in het begin van de eerste ronde en heeft daar aardig succes mee. Janes probeert terwijl hij achteruit loopt toch aan te vallen maar heeft het er moeilijk mee. Marshman blijft jagen en probeert Janes elke keer weer de hoek in te drijven. Uiteindelijk heeft Marshman juist meer succes wanneer Janes vooruit loopt en raakt hij zijn tegenstander met mooie bokscombinaties.

2e ronde:

Opnieuw voert Marshman de druk op en neem hij het midden van de Octagon als startpunt. Het jagen begint zijn tol te eisen en Marshman oogt minder energiek als in de eerste ronde. Janes is net als in de eerste ronde best passief maar probeert toch zo af een toe een aanval in te zetten. Zo krijgt Janes, Marshman tegen de kooi aan en probeert hij zelf in de clinch het één en ander op te zetten. Marshman ontsnapt aan de clinch en gaat vol in de aanval.

3e ronde:

Het lijkt erop dat beide vechters wel de wil hebben, maar niet de trekker over kunnen halen in de derde ronde. Janes heeft Marshman nu in zijn achteruit gezet en het is duidelijk te zien dat de gastank van Marshman leeg begint te raken. Met nog 44 seconden over lijken de vechters wakker te worden en geven ze alles wat er in zit. Niet een hele actieve derde ronde.

Resultaat: Jack Marshman wint van Ryan Janes via unaniem jurybesluit (29-28, 29-28, 29-28)

Stevie Ray vs. Paul Felder

1e ronde:

Ray start het gevecht met lowkicks en eindigt in de clinch tegen de Octagon. De vechters blijven worstelen naar een gunstige positie en wisselen het af met takedown pogingen. Felder krijgt Ray uiteindelijk op de grond met een knie en eindigt de wedstrijd met keiharde ellebogen en stoten op de grond.

Resultaat: Paul Felder verslaat Stevie Ray via KO in de eerste ronde (3:57)

Co-main event: Joanne Calderwood vs. Cynthia Calvillo

1e ronde:
Vanaf het moment dat Bruce Buffer klaar is met zijn aankondiging zit de spanning er meteen in. Calderwood en Calvillo lijken hier snel een eind aan willen maken. Calvollo is wat beweeglijker en benut de ruimte goed, Calderwood bespaart haar energie en vecht met iets meer geduld. In de laatste minuut brengt Calvillo, Calderwood naar de grond en probeert zij een armklem aan te zetten. Calderwood werd gered door de bel.

2e ronde:

De tweede ronde begint met meer energie en het publiek staat (uiteraard) aan de kant van de Schotse Calderwood. Calderwood probeert de afstand te bewaren door te trappen en zoekt haar moment om aan te vallen. Calvillo is nog even actief als voorheen en cirkelt om Calderwood heen. Calvillo en Calderwood doen beiden een spinning back punch en raakte elkaar tegelijk. Dit vierden ze met een high five. De laatste tien seconden van de ronde gooien gaat het over en weer.

3e ronde

Calderwood voelt de tijdsdruk en gaat volop de aanval in. Calvillo is niet makkelijk te raken en ontwijkt de meeste aanvallen. Calvillo probeerde snel een takedown, maar Calderwoon zag het en verdedigde goed. Calderwood vindt het lastig om Calvillo te raken en volgt haar de Octagon door. Uiteindelijk weet Calvillo een trap op te vangen van Calderwood en brengt ze haar naar de grond. Calvillo pakte de rug van Calderwood en probeerde tot op het laatste moment er nog een submission uit te halen. Calvillo trok de rear-naked choke aan maar Calderwood werd gered door de bel.

Resultaat: Cynthia Calvillo wint van Joanne Calderwood via unaniem jurybesluit (30-27, 20-27, 29-28)

Main event: Gunnar Nelson vs. Santiago Ponzinibbio

1e ronde: 

Ponzinibbio krijgt binnen de eerste 20 seconden de eerste twee storen van Nelson, maar hij lijkt niet aangeslagen. Ponzinibbio komt terug en deelt hevige stoten-regen uit waardoor Nelson door een jab KO gaat.

Resultaat: Ponzinibbio wint van Nelson in de eerste ronde (1:22) via KO.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Marcin Tybura: “Ik voel dat ik een mooie toekomst heb in de UFC.”

Marcin Tybura wil zijn verloren partij tegen Fabricio Werdum snel vergeten. Hiervoor zal Derrick ...

(Documentaire) The Reem seizoen 4 – aflevering 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Alister ‘The Reem’ Overeem heeft ...

Cris Cyborg: ”Iedereen weet dat ik de featherweight kampioene ben.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De UFC gaat eindelijk een ...

UFC 218 Free Fight: Mike Brown vs. José Aldo

In deze editie van UFC Free Fight zien we de confrontatie tussen Mike Brown vs. ...