Bisping en GSP
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Waar winnaars zijn, moeten er ook verliezers zijn. Na UFC 214 lijkt Tyron Woodley vreemd genoeg ook tot de verliezers te behoren, ondanks dat hij Demian Maia wist te verslaan en zijn titel wist te behouden. Dana White ontnam hem direct na UFC 214 zijn beoogde volgende tegenstander, Georges St. Pierre, en gaf zijn jawoord weer aan het gevecht tussen Michael Bisping en GSP.

“Ik weet dat Michael Bisping wel gaat vechten. En ik weet dat Bisping tenminste de aanval gaat kiezen.”

En zo lijken Bisping en St. Pierre toch weer hun zin te krijgen. Er is om eerlijk te zijn heel weinig vraag naar dit gevecht, omdat het de fragiele staat van de middengewicht divisie alleen maar verergerd. ‘The Count’ is op zoek naar nog één grote payday voordat hij zijn handschoenen in de octagon achterlaat. De beweegreden van GSP zijn niet geheel duidelijk. De Canadees maakte jaren furore in de weltergewicht divisie, maar wil het nu dus een divisie hoger proberen. Dat hij daarbij de grote rij uitdagers brutaal afsnijdt, boeit hem niet. Robert Whittaker is op dit moment de eerste uitdager voor Michael Bisping, en is in het bezit van de interim middengewicht titel. Die titel werd in het leven geroepen omdat Bisping geblesseerd aan zijn knie is, en het herstel volgens eigen zeggen langer duurt dan gedacht. Toch bleef Georges St. Pierre zeuren om een gevecht met Michael Bisping. De Canadees liet doorschemeren dat hij bij een overwinning op Bisping niet in de middengewicht divisie blijft, en zelfs een uitstapje naar de lichtgewicht divisie niet uitsluit.

Dana White verklaarde in een eerder stadium dat GSP tegen de weltergewicht kampioen zou gaan vechten, omdat de Canadees teveel tijd nodig had om voor te bereiden op Michael Bisping. De Amerikanen hebben een uitdrukking: “That ship has sailed“, wat vrij vertaald betekent dat de kansen zijn verkeken, en dat het niet gaat gebeuren. Echter veranderde de UFC president, zoals zo vaak, van gedachten bij het aanschouwen van de vijfde ronde van het gevecht tussen Woodley en Maia.

“That fucking ship turned around and sailed back!”

De geluiden gaan nu dat de UFC gaat proberen het gevecht voor de Madison Square Garden card in New York gaat proberen te boeken. Dat evenement zal op 4 november plaatsvinden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

  • Arash Effati
    Arash Effati

    Ow boy, New York. Dat belooft wat. Nog meer mensen die gelijk flashbacks van Holm/Randamie en Weidman/Mousasi krijgen? 😂

You May Also Like

UFC 216: Inside the Octagon – Ferguson vs Lee

Dan Hardy en John Gooden zijn terug voor een nieuwe editie van UFC Inside ...

Drie UFC Houston vechters positief getest voor cannabis

Drie vechters die vochten op UFC Fight Night 104 in Houston zijn positief getest ...

UFC Fight Night Singapore Free Fight: Bethe Correia vs Shayna Baszler

Haar vorige wedstrijd eindigde in een gelijkspel, zal Bethe Correia aanstaande zaterdag winnen van ...

Amanda Nunes: ”Ik weet voor 200% zeker dat ik Rousey ga verslaan.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Woensdag werd bekend gemaakt dat ...