Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Michael Johnson zal op The Ultimate Fighter 25 Finale de World Series of Fighting lichtgewicht kampioen Justin Gaethje verwelkomen in de UFC. Gaethje komt mede door een ongeslagen MMA-record met een grote hype train de UFC binnen, maar Michael Johnson is er zeker van dat hij die trein zal stoppen.

In gesprek met MMA Junkie laat Michael Johnson weten dat hij niet meer de good guy wil spelen, en dat hij eindelijk zijn ware aard naar boven laat komen. Dit resulteerde al gelijk in een kleine ruzie met tegenstander Gaethje op de persconferentie. Iets waarvoor hij de hand in eigen boezem steekt.

”Het werd niet echt ergens door aangestoken. Het was gewoon door mezelf. Ik ben begonnen om meer van Michael Johnson te laten zien. Ik heb te lang de good guy / goede werknemers rol op me genomen, iemand die niet voor problemen zorgt. Maar nu zal ik vaker proberen om onder iemands huid te komen en wat meer van mijn persoonlijkheid te laten zien. Ik wilde gewoon zien hoe hij zou reageren en hij deed precies wat wij verwachtte dat hij zou doen.”

In Justin Gaethje treft Johnson een MMA-vechter met een ongeslagen record van 17-0 die de WSOF lichtgewicht titel wist te verdedigen in zijn laatste vijf partijen. ‘The Menace’ voelt echter geen druk om Gaethje te verwelkomen in de UFC en geeft aan dat hij de hype train wel zal stoppen.

”Het voelt niet als druk maar ik zie het meer alsof ik getest wordt. Ik denk dat ze naar de top 10 hebben gekeken en dachten… ‘Ik wil Michael Johnson want dat is het makkelijkste gevecht.’… Dus ik voel dat ik getest word. Voor hem is het zijn eerste gevecht in de UFC dus ik hoef hem niet nerveus te maken, hij is al nerveus genoeg dat heb ik gemerkt op de persconferentie. Je kunt in iemands ogen zien wanneer hij nerveus is.

Ik zag dat hij een Tweet had gestuurd met een paar namen waaronder mijn naam en uit het niets belde de UFC mij op om het gevecht aan te bieden, en natuurlijk zeg ik dan ja. Een main event plek tegen een ongeslagen kampioen die de divisie inkomt met veel hype om hem heen. Laat het maar aan Michael Johnson over om de hype train te stoppen.”

Voor Johnson is Gaethje geen onbekende. Zijn teamgenoten hebben al eens gevochten tegen de WSOF-kampioen en daardoor kent Johnson zijn tegenstander al door-en-door. Verder laat hij weten dat Gaethje nog nooit tegen een tegenstander van zijn kaliber heeft gevochten.

”Absoluut niet, hij is nog niemand tegengekomen die mijn talent, techniek, snelheid of niveau heeft en zelfs niet qua ervaring. Hij heeft tegen tegenstanders gevochten die voor organisaties over de hele wereld hebben gevochten en die kampioen zijn geweest, maar hij vecht tegen hun als ze aan het einde van hun carrière zitten. Ik heb tegen de beste van de beste gevochten die midden in hun piek zitten. Sommige verloor ik, sommige won ik, dus vergeleken met mij is hij nog niemand tegengekomen.

Hij heeft tegen een paar van mijn teamgenoten gevochten die ik heb geholpen met voorbereiden dus ik ken hem en zijn stijl heel goed. Het is slordig, hij weet dat het slordig is, iedereen weet dat het slordig is, en daar gaan wij gebruik van maken.”

Johnson ziet de stoten van Gaethje als een groot gevaar maar hij weet dat de debutant gefrustreerd zal raken en daar wil ‘The Menace’ op anticiperen.

”Ik moet gewoon opletten op zijn grote stoten, hij gooit grote stoten en daarvoor moet ik opletten. Dus zolang ik mijn voeten laat bewegen en hem laat gokken dan zit het wel goed. Hij zal gefrustreerd raken door mij en dan gaat hij fouten maken. Hij zal gaten laten vallen en daar ga ik op anticiperen.”

Johnson verloor zijn laatste gevecht nagenoeg kansloos van Khabib Nurmagomedov en won slechts één van zijn laatste vier partijen. Het kan dus een curiale avond worden voor de carrière van Michael Johnson.

The Ultimate Fighter 25 Finale, 7 juli 2017, T-Mobile Arena, Las Vegas, Amerika

BT Sport Main Card
Michael Johnson vs. Justin Gaethje
Dhiego Lima vs. James Krause/Jesse Taylor | Finale The Ultimate Fighter 25
Marc Diakiese vs. Drakkar Klose
Jared Cannonier vs. Nick Roehrick
Brad Tavares vs. Elias Theodorou
Jordan Johnson vs. Marcel Fortuna

UFC Fight Pass Prelims
Angela Hill vs. Ashley Yoder
Ed Herman vs. CB Dollaway
Jessica Eye vs. Aspen Ladd

UFC Fight Pass Early Prelims
Gray Maynard vs. Teruto Ishihare
Tecia Torres vs. Julianna Lima

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (2)

 • Leander Verheij
  Leander Verheij

  Wat een grappenmaker

 • Cindy van Velsen
  Cindy van Velsen

  Ik hoop het niet. Wat een irritant ventje is Johnson. Één win op Poirier en meteen al een cocky attitude.

You May Also Like

UFC 212 Free Fight: Cub Swanson vs. Max Holloway

Max Holloway hoopt zijn UFC interim vedergewicht titel zaterdag in te leveren voor de ...

Preview: Alles wat je moet weten over UFC Fight Night: Silva vs. Bisping

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Powered by: Nagenoeg twee jaar ...

Live op FOX Sports: Mayweather vs McGregor

Mayweather vs McGregor zal uitgezonden worden op FOX Sports! Meer info hier:

Tim Kennedy zet punt achter MMA-carrière

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC-veteraan Tim Kennedy liet vandaag ...