Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

                                                                             Foto: Showtime

Volgende week stapt Conor McGregor dan toch echt de ring in met bokslegende Floyd Mayweather Jr. Het blijft een surrealistisch idee, maar voor degene die denken dat ‘The Notorious’ alleen even veel geld wil verdienen, hebben (gedeeltelijk) gelijk. McGregor geeft aan dat hij zich na Mayweather zal richten op zowel MMA – als bokspartijen.

De enige tweezijdige UFC-kampioen staat aan de vooravond van – the biggest payday – uit zijn carrière. De verdiensten voor zijn onderonsje met ‘Money’ Mayweather zullen rond de $100.000.000 liggen, en het is dan ook voor de hand liggend om je af te vragen of ‘The Notorious’ überhaupt nog een strijdtoneel zal betreden na 26 augustus. Tijdens de media scrum laat McGregor echter weten dat hij zich op zowel MMA als boksen wil gaan richten.

”Ik houd van boksen. Boksen heeft mijn hele leven al dichtbij me hart gestaan. Ik zal doorgaan met deelnemen aan bokspartijen vanaf nu, en ik zal doorgaan met deelnemen aan MMA-partijen vanaf nu. Ik zal over beide heersen met een ijzeren vuist, zo is mijn gedachtegang nu.

Ik zal plezier hebben. Ik vind het leuk aan deze kant. Het is goed. De opbouw is goed, de voorbereiding is goed, ik houd van boksen en ik houd van MMA. Ik houd gewoon van vechten. Dus waar er ook een gevecht zal zijn, daar zul je mij zien.”

Er wordt gespeculeerd dat McGregor zijn lichtgewicht titel – eindelijk – zal gaan verdedigen aan het einde van het jaar, maar wat heeft de bokswereld hem nog te bieden, buiten absurd veel geld. Een naam die dan opkomt is voormalig World Boxing Association weltergewicht kampioen en kortstondig sparringspartner Paul Malignaggi. ‘Pauli’ verliet het trainingskamp nadat er foto’s verschenen waarop hij zichtbaar moeite had met de ‘amateur’ bokser McGregor. Na meermaals roepen om de beelden uit te brengen besloot Dana White enkele korte beelden ten faveure van de Ier uit te brengen. Waardoor de discussie, punch or push opwaaide.

In een uitgebreid interview met MMA Fightings Ariel Helwani laat ‘The Notorious’ zijn versie van het verhaal horen en zijn mening over Paul Malignaggi.

”Het laat zien wat voor karakter hij heeft na mijn mening. Hij zocht voor een uitweg. De sparpartijen waren niet goed voor hem. Hij incasseerde veel hoofdtrauma. Gelijk daarna waren wij bezorgd om hem. De andere sparringspartners vertelde ons dat hij aan het strompelen was in het (sparringspartner) huis na de 12 rondes. Hij had zeker een erge hersenschudding, dus hij besloot eruit te stappen en te rennen.

Toen ik hoorde wat hij allemaal zei dacht ik…’Dat is hersenschudding gepraat’… de man had een zware hersenschudding, kijk maar eens naar hem, hij was zwaar gehavend.”

Tot slot sluit McGregor af dat hij respect heeft voor Malignaggi en dat er no hard feelings zijn.

”Hij kwam opdagen en deed zijn best. Hij ging niet zijn kant op, hij kreeg een pak slaag en kreeg een deuk in zijn trots. En toen wilde hij eruit. Wat kan ik ervan zeggen? Hij kreeg een pak slaag maar ik mag hem wel. Hij is een goede gast maar het liep niet goed af voor hem”

Bekijk hier het hele interview van Ariel Helwani met Conor McGregor. (23.57min)

Mayweather vs. McGregor, 26 augustus 2017, T-Mobile Arena, Las Vegas, Amerika

Main Card
Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor
Gervonta Davis vs. Francisco Fonseca | IBF super vedergewicht titelgevecht
Nathan Cleverly vs. Badou Jack | WBA lichtzwaargewicht titelgevecht
Andrew Tabiti vs. Steve Cunningham | USBA kruisergewicht titelgevecht

Prelims
Shawn Porter vs. Thomas Dulorme
Juan Heraldez vs. Jose Miguel Borrego
Kevin Newman vs. Antonio Hernandez
Savannah Marshall vs. Amy Coleman.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Luke Rockhold: “Hij is een goede tegenstander maar hij zit niet op mijn niveau.”

Luke Rockhold zal zaterdag eindelijk weer de octagon instappen. De voormalig UFC-kampioen verloor zijn ...

UFC 202 Embedded: Episode 4

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In aanloop naar UFC 202 ...

UFC 221 Embedded: Vlog Series – Episode 3

Een nieuwe editie van UFC 221 Embedded met onder andere Yoel Romero, Luke Rockhold, ...

EA SPORTS UFC 2 Content Update #2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Al enkele weken kunnen UFC ...