Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: FloCombat

Amerika wordt geteisterd door Hurricane Harvey die een spoor aan vernielingen, overstromingen en levensbedreigende situaties veroorzaakt. Tussen al deze hectiek helpt UFC zwaargewicht Derrick Lewis mensen te ontsnappen aan de overstromingen.

Het is zeer aan te raden om Derrick Lewis te volgen op social media. ‘The Black Beast’ gebruikt zijn kanalen enkel voor satire, grappen en geestige filmpjes. Echter, zijn de actuele gebeurtenissen alles behalve geestig. Houston, Texas, wordt getroffen door Hurricane Harvey. Lewis kan het vanuit zijn achtertuin zien, en is zelf – gelukkig – nog niet getroffen. Maar dat weerhoudt ‘The Black Beast’ er niet van om er toch op uit te gaan om andere te helpen.

Hurricane Harvey trof Houston met windsnelheden van 210 kilometer per uur. Verder landinwaarts veranderde de harde windstoten in een tropische storm. De ernstige regenval zorgt voor veel problemen en experts laten weten dat het ergste nog moet komen. Komende dagen zal er rond de 35 à 63 centimeter aan regen vallen. Op sommige plaatsen kan dit zelfs oplopen naar 130 centimeter. Na schatting zullen ongeveer 30.000 mensen een opvangcentrum moeten opzoeken door het toenemende waterniveau en dreigende overstromingen.

In zijn filmpjes zien we hoe de situatie eruit ziet in Houston, Texas, en hoe Lewis kinderen redt van de overstromingen. Met zijn grote jeep weet de zwaargewicht zich goed te manoeuvreren door het water. Harvey was de krachtigste orkaan die Texas bereikte in meer dan vijftig jaar.

Lewis staat gepland om de octagon te betreden in de T-Mobile Arena op UFC 216 met Fabricio Werdom in oktober.

View this post on Instagram

🤘🏿🤘🏿🤘🏿🤘🏿🤘🏿

A post shared by Derrick Lewis (@thebeastufc) on

View this post on Instagram

It feels good to help people #houstonflood

A post shared by Derrick Lewis (@thebeastufc) on

View this post on Instagram

💯 #houstonstrong

A post shared by Derrick Lewis (@thebeastufc) on

View this post on Instagram

A bigger one is on the way behind my house #tornado

A post shared by Derrick Lewis (@thebeastufc) on

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

LIVE om 0:00: Media workout van Conor McGregor

Wil je live zien hoe McGregor zijn voorbereidingen gaan op zijn gevecht tegen Mayweather? ...

Santiago Ponzinibbio

Santiago Ponzinibbio: “Mike Perry leeft in een fantasie wereld.”

Santiago Ponzinibbio is niet erg te spreken over aankomende tegenstander Mike Perry.

Anderson Silva heeft verlies tegen Michael Bisping nog steeds niet verwerkt

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In februari van dit jaar ...