Ian McCall
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: talkingbrawlsmma.com

Als er iets synoniem is met de vechter Ian McCall , dan is het wel ongeluk. ‘Uncle Creepy‘ is al een hele poos niet meer in de octagon geweest, door verscheidene blessures en ongevallen. De ongeluksreeks heeft inmiddels vijf partijen bereikt. Al vijf keer achter elkaar kon McCall door ofwel zichzelf ofwel door zijn tegenstander niet in de octagon verschijnen. En het lijkt er eerlijk gezegd op dat McCall niet meer terug komt. De vechter met de opvallende snor zou eigenlijk op UFC 208 weer zijn opwachting maken, totdat het ongeluk hem opnieuw vond. McCall kwam succesvol op streefgewicht, echter ging het daarna volledig mis bij het hydrateren. De vechter hield niks binnen, en moest noodgedwongen het ziekenhuis opzoeken.

Daarmee waren de problemen nog niet over. McCall werd van de kaart gehaald, maar men is er nog steeds niet precies achter wat hem mankeert. Na verscheidene tests is er nog niks boven water gekomen. En dat frustreert McCall behoorlijk. Wat hem ook frustreert is dat hij eigenlijk voor een schijntje de octagon in kwam. McCall verdiende maar $16.000 dollar per partij, waar nog eens $16.000 dollar bij kon komen bij een overwinning. ‘Uncle Creepy‘ verscheen gisteren op The MMA Hour, en liet daar weten hoe het met hem ging:

 

“Ik wil eigenlijk niks slechts over de UFC zeggen. De UFC heeft sinds dag één voor me gezorgd. Ze hebben me nooit benadeeld, en hebben nooit iets slechts gedaan. Dit is allemaal mijn eigen schuld. Ik heb dit zelf gedaan. Ik heb zelf deze sport gekozen. Ik heb zelf bijna een overdosis drugs genomen toen het zo slecht met me ging. Er is veel mis met mijn hersenen, en het komt niet alleen door de klappen. Vijftien jaar professioneel vechten is gewoon niet goed voor je. 

Ik weet niet of ik nog kan vechten. Ik moet uitvissen wat er mis met me is. We weten nog steeds niet wat er mis is met mijn maag. De dokters kunnen er maar niet achter komen, dus probeer ik het zelf. Ik probeer nu een hersenen stimulans behandeling, dat doe ik nu zes weken, en ik hoop dat het gaat werken.”

Uncle Creepy‘ is gelukkig nog wel actief in andere facetten waarmee hij brood op de plank kan brengen. Op het moment heeft hij zelf een podcast genaamd ‘Bedtime stories with Uncle Creepy’, en verzorgt op het moment de marketing voor een medische cannabis zaak. Natuurlijk zou hij het liefst weer gaan vechten, al zou je dat niet echt zeggen na deze uitspraken:

“Ik heb spijt van mijn hele carrière. Maar ik heb geen slechte gevoelens tegenover de sport. Ik zit nu gewoon op een rare plek, waar mensen aan het einde van hun carrière vaker komen. Niemand praat erover, mensen vechten ertegen. Maar ik ga er niet tegen vechten. Ik ga nu alleen proberen mijn problemen te fixen voordat het nog erger wordt, en als ik daarna weer kan vechten, prima. Als ik niet meer kan vechten, dan is mijn carrière echt spijtig. Maar goed, ik heb wel een hoop lol beleefd.”

Gaan we McCall nog terugzien in de octagon? Mocht ‘Uncle Creepy‘ toch terug komen, heeft de vlieggewicht divisie er in ieder geval weer een opwindende vechter bij. Immers vocht McCall twee keer tot op het scherpst van de snede met 125 pond koning Demetrious Johnson. Eén maal werd het een draw, en de tweede partij ging in de tas van Johnson. Volgens eigen zeggen ging na de eerste partij het bergafwaarts met ‘Uncle Creepy‘. Kan hij eindelijk zijn medische problemen oplossen en Johnson nogmaals sterk het hoofd bieden?

Transcript van het interview werd verzorgd door MMA Fighting.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Stipe Miocic

Stipe Miocic vs Cain Velasquez op UFC 216?

Krijgen we op UFC 216 Stipe Miocic tegen Cain Velasquez te zien?

Volkan Oezdemir gearresteerd wegens zware mishandeling

Rijzende ster Volkan Oezdemir is afgelopen weekend gearresteerd voor zware mishandeling en verblijft momenteel ...

Who`s Next ?!? UFC 196: McGregor vs. Diaz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...

Gökhan Saki

Gökhan Saki praat op The MMA Hour over cardio problemen in debuut

Gökhan Saki maakte op vrijdagnacht zijn debuut in de UFC en kon zijn partij ...