Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na de media workout van Floyd Mayweather is ook Conor McGregor aan de beurt. De deuren van de UFC Performance Institute worden vannacht geopend voor de media en Conor McGregor zal de wereld laten zien hoe zijn voorbereidingen gaan op de grootste uitdaging uit zijn carrière. De Ierse UFC lichtgewicht kampioen zal uit zijn comfortzone stappen en neemt op 26 augustus op tegen de ongeslagen Floyd Mayweather (49-0).

 

Kan McGregor überhaupt boksen?

Natuurlijk weet McGregor hoe hij een stoot moet landen, maar boksen is een hele andere sport dan mixed martial arts. De bokswereld lijkt niet onder de indruk van de bokskwaliteiten van McGregor en verwachten niet dat de 29-jarig Ier een kans maakt tegen de legendarische Mayweather. De MMA wereld deelt die mening over het algemeen, maar McGregor heeft vaker de wereld gechoqueerd met zijn overwinningen op o.a. Jose Aldo en Eddie Alvarez.

 

Gratis te zien?


Voor abonnees van FOX Sports International en FOX Sports Compleet is dit gevecht live te zien op FOX Sports 2 zonder extra kosten. Ook is het mogelijk om dit evenement via pay-per-view te bestellen. In Amerika betalen de fans $99.95 voor de pay-per-view maar in Nederland bestel evenement al voor €7,95 bestellen. Gratis is het dus niet maar je bent in ieder geval voordeliger uit dan de Amerikanen.

Het pay-per-view evenement komt online beschikbaar op www.foxsports.nl en op televisie in samenwerking met de tv-aanbieders Ziggo, KPN, Caiway, Telfort en Xs4all. Maandag 14 augustus om 12.00 uur start de pay-per-view verkoop op www.foxsports.nl/maymac.

Line-up


Jammer genoeg zal je tijdens dit evenement geen MMA wedstrijden zien maar zijn er al wel wat mooie bokswedstrijden aangekondigd voor de prelims en de main card. Zo zie je onder andere hoe de ongeslagen Gervonta Davis (18-0) zijn IBF super vedergewicht titel zal verdedigen tegen Román Martínez (29–3–3) en hoe Badou Jack een poging gaat wagen om de WBA licht-zwaargewicht kampioen Nathan Cleverly (30–3) van zijn troon te stoten. Meer informatie over het voorprogramma zal binnenkort bekendgemaakt worden. Hier alvast de line-up tot zover:

Main card
– Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor
– Gervonta Davis (K) vs. Román Martínez | IBF super-vedergewicht titelgevecht
– Nathan Cleverly (K) vs. Badou Jack | WBA licht-zwaargewicht titelgevecht
– Andrew Tabiti vs. Steve Cunningham

Prelims
– Shawn Porter vs. Thomas Dulorme
– Juan Heraldez vs. Jose Miguel Borrego
– Kevin Newman vs.  Antonio Hernandez
– Savannah Marshall vs. Amy Coleman

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (5)

You May Also Like

Overeem

UFC pakt uit voor UFC 218 met o.a Overeem vs Ngannou

UFC 218 heeft zijn eerste grote gevecht te pakken: Alistair Overeem zal het op ...

Sergio Pettis: “Ik wil een knockout op mijn record hebben.”

Sergio Pettis krijgt met Henry Cejudo zijn grootste uitdaging uit zijn carrière. “The Phenom” ...

UFC 204: Inside The Octagon – Michael Bisping vs Dan Henderson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze aflevering van Inside ...

UFC Fight Night 104 Bermudez vs. Korean Zombie Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Chan ‘The Korean Zombie’ Sung ...