Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Floyd Mayweather zal op 26 augustus zijn ongeslagen record van 49-0 op het spel zetten tegen MMA superster Conor McGregor in de T-mobile arena in Las Vegas. Showtime zal in aanloop van dit gevecht veel promotiemateriaal publiceren en vanavond zie je om 23:00 hoe Mayweather zich voorbereidt op het gevecht tijdens de media workout in de Mayweather Boxing Club in Las Vegas.

Gratis te zien?


Voor abonnees van FOX Sports International en FOX Sports Compleet is dit gevecht live te zien op FOX Sports 2. Ook is het mogelijk om dit evenement via pay-per-view te bestellen. In Amerika betalen de fans $99.95 voor de pay-per-view maar in Nederland bestel evenement al voor €7,95 bestellen. Gratis is het dus niet maar je bent in ieder geval voordeliger uit dan de Amerikanen.

Het pay-per-view evenement komt online beschikbaar op www.foxsports.nl en op televisie in samenwerking met de tv-aanbieders Ziggo, KPN, Caiway, Telfort en Xs4all. Maandag 14 augustus om 12.00 uur start de pay-per-view verkoop op www.foxsports.nl/maymac.

Line-up


Jammer genoeg zal je tijdens dit evenement geen MMA wedstrijden zien maar zijn er al wel wat mooie bokswedstrijden aangekondigd voor de prelims en de main card. Zo zie je onder andere hoe de ongeslagen Gervonta Davis (18-0) zijn IBF super vedergewicht titel zal verdedigen tegen Román Martínez (29–3–3) en hoe Badou Jack een poging gaat wagen om de WBA licht-zwaargewicht kampioen Nathan Cleverly (30–3) van zijn troon te stoten. Meer informatie over het voorprogramma zal binnenkort bekendgemaakt worden, maar hier alvast de line-up tot zover:

Main card
– Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor
– Gervonta Davis (K) vs. Román Martínez | IBF super-vedergewicht titelgevecht
– Nathan Cleverly (K) vs. Badou Jack | WBA licht-zwaargewicht titelgevecht
– Savannah Marshall vs. NTB

Prelims
– Shawn Porter vs. Thomas Dulorme

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (2)

You May Also Like

The talk before the walk: Gegard Mousasi vs Thales Leites

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.  “The talk before the walk” ...

Georges St-Pierre ontevreden over UFC-contract

Georges St-Pierre geeft aan dat hij niet tevreden is met zijn contract, en dat ...

T.J Dillashaw

T.J Dillashaw: “Cody is alleen boos op mij omdat Urijah Faber dat is.”

Het is inmiddels het zoveelste deel in de moddergooi partij tussen T.J Dillashaw en ...