Thompson vs Masvidal
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMAnytt.se

Het lijkt erop dat we voor UFC 217 opnieuw een mega kaart voorgeschoteld gaan krijgen. De iconische Madison Square Garden in New York zal het strijdtoneel zijn. Voorlopig is alleen het middengewicht titelgevecht tussen Michael Bisping en Georges St. Pierre officieel, maar is de UFC druk bezig om de kaart met nog meer enorme gevechten te vullen. En zo zijn er ook een hoop vechters die druk aan het lobbyen zijn om op de kaart terecht te komen. Cody Garbrandt zou graag in New York zijn titel zijn titel tegen TJ Dillashaw willen verdedigen. Maar er gonzen meer geruchten. Zo zou Joanna Jedrzejczyk haar titel tegen Rose Namajunas gaan verdedigen. Echter zeggen beide kampen van niks te weten. Een opzettelijk rookgordijn? We zullen het even af moeten wachten. Ondertussen zijn er ook nog wat andere vechters die wel op de kaart willen verschijnen.

Jorge Masvidal is al een tijdje bezig om te proberen Stephen Thompson uit de tent te lokken, en het lijkt erop dat hij er eindelijk in geslaagd is.

 

Stephen Thompson verscheen op de Talking Brawls podcast van Severe MMA en vertelde daar even over zijn intentie om tegen Masvidal te vechten:

 

“Masvidal vroeg om dit gevecht, en het is nog niet officieel, maar het is mijn doel om te zorgen dat het voor elkaar komt op 4 november. Dus bereid je maar voor. Natuurlijk zegt hij dat het makkelijk geld verdienen wordt, maar ik kan je vertellen dat het echt niet makkelijk gaat worden!”

 

Masvidal heeft ondertussen al een hoop gezegd over de man die ze ‘Wonderboy‘ noemen. Thompson stond een tijdje aan de kant vanwege een knieblessure, maar ‘Gamebred‘ trok die blessure in twijfel. Ook daar had Thompson een weerwoord op:

“Ik weet niet of Masvidal ooit knieblessures heeft gehad, maar dit is inmiddels mijn zesde. Ik heb vier blessures aan mijn linkerknie gehad, en dit is de tweede keer aan mijn rechter. Ik ben inmiddels 34 jaar, dus ik moet er voor zorgen dat alles weer goed is voordat ik weer de kooi instap. Ik ben een voorzichtige kerel. Ik heb genoeg gasten gezien die nog niet klaar waren, maar toch de kooi instapten, en probeerden voluit te gaan. Vervolgens blesseren ze hun knie nog erger en liggen ze er een jaar uit, soms langer. Ik wil er gewoon voor zorgen dat alles goed geheeld is. Ik heb hem al verteld dat ik tegen hem wil vechten, en dat ga ik ook zeker doen.”

 

Een matchup tussen Thompson en Masvidal is natuurlijk om van te smullen. Maar schiet Thompson er eigenlijk wel wat mee op? Hij vocht immers al twee keer tegen weltergewicht kampioen Tyron Woodley, en vocht een draw en een verliespartij uit. De tweede partij was een zeer teleurstellende partij, waarbij beide vechters zeer huiverig waren om de trekker over te halen. Tegen Masvidal zal hij zeker uit een ander vaatje moeten tappen. Masvidal daarentegen kan bij een overwinning aanspraak maken op een titelshot. In een divisie waar er op dit moment geen panklare eerste uitdager is, zal een solide winstpartij van ‘Gamebred‘ ervoor zorgen dat hij weleens snel tegenover teamgenoot Tyron Woodley komt te staan. Hou EPIC MMA in de gaten voor het laatste nieuws omtrent UFC 217.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 213 Free Fight: Brad Tavares vs. Robert Whittaker

Robert Whittaker kan zich kronen tot UFC interim middengewicht kampioen als hij Yoel Romero ...

UFC 202 Embedded: Episode 3

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In aanloop naar UFC 202 ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Alexander “The Mauler” Gustafsson spreekt uit over Reebok deal.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het is nog maar een ...