Nate Diaz
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Craziest Sports Fights

We zijn nog maar een week verwijderd van het Mayweather vs McGregor gevecht, en de partij is natuurlijk al breed uitgemeten in de media. De boksmedia is bepaald niet lovend over de partij, en geven McGregor weinig tot geen kans. Aan de andere kant zijn er genoeg mensen uit de MMA mediawereld die zeggen dat McGregor wel een klein kansje heeft. Nu is er ook iemand uit datzelfde wereldje die het opneemt voor McGregor, en verrassend genoeg kunnen we melden dat het Nate Diaz is. De twee kemphanen zijn natuurlijk grote rivalen, maar dat is voor Diaz geen reden om mee te gaan in het oordeel van de bokswereld. Sterker nog, Diaz neemt het voor McGregor op tegen diezelfde bokswereld. In een interview met TMZ Sports, dat natuurlijk beladen met scheldwoorden was, haalde Diaz flink uit naar de bokswereld:

 

“Boksers zijn soms echt clowns. Ik zal nooit MMA vechters over de boksers kiezen als het gaat om stoten uitdelen en zo, maar ze moeten niet zoveel lullen. Ze zeggen de hele tijd dat MMA vechters vernederd worden, en dat het allemaal belachelijk is, maar we hebben het verdomme over echt vechten, stelletje één-dimensionale klootzakken. Als het aan komt op echt vechten, dan worden jullie vernederd. 

Al die boksers lopen Conor te bekritiseren, en zeggen dat hij vernederd zal worden, maar het is zo arrogant om dat te zeggen. Wil je weten wat pas echt vernederend zou zijn? Wanneer Floyd tegen Conor in een MMA partij zou vechten. Dat zou voor Floyd nog veel vernederender zijn dan wanneer Conor tegen Floyd zou gaan boksen. Floyd zou ‘gemount’ worden, en constant klappen krijgen. Conor zou naar het publiek lachen en zwaaien.”

Diaz had natuurlijk ook lucht gekregen van het constante commentaar van Paul Malignaggi. Op typische Diaz wijze reageerde hij ook daar op:

“Conor moet die gast in elkaar slaan. Die gast zit op internet alleen maar over hem te lullen. En ik denk bij mezelf wat heb je toch voor sparring partners tegenwoordig. Als ik Conor was had ik die gast in de gym al aangesproken en geduwd voor alles wat hij had gezegd. Je weet helemaal niks, wat geeft jou het recht om over mij te lullen, en mij te bekritiseren terwijl ik je gewoon in elkaar kan slaan. Hou gewoon je bek man. Dat vind ik ervan.” 

 

Opmerkelijk commentaar van Nate Diaz, die erom bekend staat zijn mening niet onder banken of stoelen te stoppen. Ondanks dat McGregor zijn grootste rivaal in de UFC is, neemt hij het op voor zijn collega tegen de onophoudelijke kritiek van de bokswereld. Diaz kan zelf ook een uitstap maken naar het boksen, hij heeft immers ook een bokslicentie voor de staat Nevada. Het is nog niet bekend wat de precieze plannen van Diaz zijn, want de vechter uit Stockton houdt vooralsnog zijn poot stijf. De UFC schotelde hem al verscheidene partijen voor, maar Diaz hapte niet toe. Het lijkt er voorlopig niet op dat Diaz snel weer in de octagon te bewonderen valt.

Het originele artikel is te vinden op Bloody Elbow.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (4)

 • Mark Venema
  Mark Venema

  Real recognizes Real !! Rob Zuurveld

 • Hank Nozelmans
  Hank Nozelmans

  Dit is uit een interview uit Mei, Nate heeft het over Van Heerden, niet over Paul Malignaggi

 • Adri Bremen-Busio
  Adri Bremen-Busio

  Jim Bre Geordan Bremen

You May Also Like

Yoel Romero: “Hij is jong en hongerig, dat is altijd gevaarlijk.”

Yoel Romero staat gerankt als de nummer 1 middengewicht na UFC-kampioen Michael Bisping, maar ...

Dana White over toekomst Brock Lesnar en CM Punk

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Brock Lesnar is onlangs een ...

UFC 211 Free Fight: Junior dos Santos vs. Stipe Miocic

In 2014 vochten de zwaargewichten voor het eerst tegen elkaar. De partij ging naar ...

TJ Dillashaw

TJ Dillashaw: “Laat die zogenaamde knockout film maar zien.”

TJ Dillashaw en Cody Garbrandt gaan vrolijk door met hun onderlinge gevecht te hypen. ...