Khabib
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Khabib Nurmagomedov moet met ongeloof hebben gekeken naar de aankondiging van de UFC om Tony Ferguson en Kevin Lee om de interim titel te laten vechten. De organisatie blijkt niet langer gewillig om op de Rus te wachten. Het leek er lange tijd op dat Ferguson en Khabib eindelijk weer zouden gaan vechten, en dat zou dan op UFC 217 in New York moeten gebeuren. Het geduld van de UFC blijkt echter op.

 

Khabib sprak op 24 juli met RT SPORT en deed daar al uit de doeken dat hij op UFC 217 tegen Ferguson wilde vechten:

“Dat is echt de datum waar ik de UFC om vroeg. Eerst boden ze me een gevecht op 7 oktober (UFC 216) aan, maar dat kon ik niet aannemen. Ik wil me goed voorbereiden, en ik wil mijn lichaam niet aan gevaar blootstellen. Ik wil niet dezelfde fout maken en mijn lichaam zover pushen. Ik moest me even concentreren op mijn gezondheid, en dat heb ik de laatste vier maanden gedaan. En nu heb ik echt honderd dagen hard werken nodig om weer volledig fit te geraken.”

Aangezien de UFC voor 216 echt naarstig op zoek was naar een main event, drong men aan op 7 oktober. En dat was voor Nurmagomedov niet bespreekbaar. Hij bleef aandringen op 4 november, en zag toen zijn kans op een gevecht met Ferguson verdwijnen. De UFC pakte namelijk snel door en schoof de kans richting Kevin Lee. Voor Abdelmanap Nurmagomedov, de vader van Khabib, onbegrijpelijk. Hij reageerde via zijn social media:

“Vanochtend kwamen we te weten dat Tony Ferguson tegen Kevin Lee voor de interim titel gaat vechten. De nummer twee vecht tegen de nummer zeven, en dit kwam rechtstreeks van Dana White! Waarom vecht de nummer één niet tegen de nummer drie of nummer vier, vijf of zes? Dat is omdat ze het zo willen, en het is best interessant, maar het is twijfelachtig voor de echte fans van over de hele wereld. Nu gaan we even over de data praten. 7 oktober tot 4 november is minder dan een maand, maar het is duidelijk dat het niet werkt voor hun. Ze kunnen wel een half jaar wachten, maar minder dan een maand extra wachten willen ze niet. Ongelofelijk, maar waar. We hebben allemaal kunnen zien hoe Alvarez met twee controversiële overwinningen voor een titel mocht vechten. 

En nu gaan we even Khabib vs Barboza vergelijken. Is het mogelijk? Ja, het is zeker interessant. Maar wij moeten proeven ondergaan die niemand anders moet ondergaan. En dit maakt ons sterker voor onze fans. Waar we ook zijn, in dit land of in het buitenland, we vergeten nooit te trainen voor het gevecht. Er zijn fans die Khabib het liefst drie keer per jaar willen zien, maar ik denk dat twee keer per jaar genoeg is. Ik ben het eens dat één keer per jaar te weinig is. Tijd zal het leren.”

 

 

‘The Eagle’ ziet er op bovenstaande video echter vrij fit uit. Maar toch wil hij meer tijd om zich voor te bereiden. De situatie doet denken aan de keer dat Cyborg niet op tijd klaar kon zijn om voor de vedergewicht titel op UFC 208 te vechten. Toen ging haar plaats naar onze landgenote Germaine de Randamie, die in Brooklyn tegen Holly Holm vocht voor de titel. Deze situatie lijkt iets anders. De UFC lijkt eieren voor zijn geld te kiezen, en aangezien Kevin Lee nog nooit problemen met weightcutten heeft gehad, lijkt hij de veilige keuze. Wij zullen nog langer moeten wachten op het langverwachte gevecht tussen Nurmagomedov en Ferguson. Gaat dat gevecht ooit nog plaatsvinden?

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (6)

 • Ramzi Haddadi
  Ramzi Haddadi

  Michael van Alphen Kevin Damen

 • Anass Lak
  Anass Lak

  Remko van Boeijen

 • Erhan Gülmez
  Erhan Gülmez

  omdat jij het niet kon redden meneer khabib 😉

  • Volkan Ertas
   Volkan Ertas

   Jij wel dan mafkees

  • Japio Vork
   Japio Vork

   Hij liet het afweten dus…

  • Erhan Gülmez
   Erhan Gülmez

   Hahhahahah wat zeg je joh dikke vetzak Volkan Ertas hahahhaha ayuuuu

You May Also Like

Donald Cerrone vecht tegen Gastelum op UFC 205, en wil Maia op UFC 207

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Donald ‘Cowboy’ Cerrone is één ...

Dana White: Lookin’ for a Fight – Episode 4

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dana White, Matt Serra en ...

Fight Announcements Recap Week 19 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Zoals elke week ...