Tony Ferguson
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Iedereen kan zich nog wel de afgelasting van het gevecht tussen Tony Ferguson en Khabib Nurmagomedov nog wel herinneren. Op UFC 209 zouden de twee tegen elkaar vechten, en beide heren deden hun uiterste best om het gevecht aan de man te brengen. Hetgeen ook duidelijk lukte. Het lukte Khabib echter niet om op streefgewicht te komen. De Rus moest na een rampzalige weightcut in het ziekenhuis worden opgenomen. Sindsdien bleef het een beetje stil rondom ‘The Eagle’. Tony Ferguson was aan de andere kant druk in de weer met trainen, en was al bezig om bijvoorbeeld Nate Diaz uit de tent te lokken. Dat lukte helaas niet, en het lijkt erop dat de UFC vastberaden is om het gevecht tussen Tony en Khabib opnieuw in elkaar te zetten. Maar voor welk evenement? Er zijn behoorlijk wat geruchten dat de UFC de twee op UFC 217, in New York, opnieuw tegen elkaar wil zetten. Maar ook UFC 216 wordt genoemd. Het is dus nog even gissen waar we de twee in actie zullen zien. Ondertussen gaan de twee door met waar ze goed in zijn: elkaar jennen. Vooral Tony Ferguson laat zich niet onbetuigd.

 

Op instagram plaatst ‘El Cucuy‘ een hilarisch plaatje met in de hoofdrol Khabib, met een verwijzing naar de beruchte tiramisu die Khabib nuttigde in aanloop naar het gevecht. Ook had hij nog een boodschap voor de Rus:

“Hey dikzak, het is tiramisu dinsdag, eet er maar drie voor mij. Ik hoop dat USADA niet test op tiramisu, en anders moet je ze gewoon vertellen dat het voor therapeutisch gebruik is.”

 

‘El Cucuy’ wil graag op UFC 217 in New York vechten, maar claimt nu dus dat de manager van Khabib, Ali Abdelaziz, het gevecht namens zijn cliënt heeft afgewezen. Diezelfde Abdelaziz beweert echter het tegenovergestelde, en zo kunnen we ons weer opmaken voor een aantal rondes moddergooien.

“Tony lult uit z’n nek. We hebben het gevecht geaccepteerd en hebben nooit Madison Square Garden afgewezen. Hij is gewoon op zoek naar een uitweg. Hij wil tegen iemand anders vechten.”

Nu circuleren er ook geruchten dat Tony Ferguson en Kevin Lee zogenaamde ‘bout agreements‘ voor zich hebben liggen, en het enige wat ontbreekt is beide handtekeningen. Wil Ferguson liever tegen Lee vechten? Dat lijkt eerlijk gezegd niet waarschijnlijk. Tony vs Khabib is het gevecht dat elke MMA fan wil zien. De UFC wil het ook. Maar lukt het beide heren om tot een overeenkomst voor een datum te komen? Hou EPIC MMA in de gaten voor het laatste nieuws omtrent deze twee kemphanen.

 

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

McGregor zal één titel opgeven als hij genoten heeft van het moment

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Conor McGregor hoopt geschiedenis te ...

UFC 202 Free Fight: Lorenz Larkin vs. Santiago Ponzinibbio

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Hoewel het main event van ...

UFC 220 Embedded: Vlog Series – Episode 1

UFC Embedded is terug met een reeks richting UFC 220 met Stipe Miocic, Francis ...

Eddie Alvarez

Eddie Alvarez is op zoek naar eerherstel tegen Dustin Poirier

Eddie Alvarez is op zoek naar eerherstel na zijn bittere nederlaag tegen Conor McGregor ...