• Zoek een vechtsportschool
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

De huidige bantamgewicht kampioen Cody Garbrandt plaatste afgelopen woensdag een tweet waardoor er veel mensen uit de MMA gemeenschap er vanuit ging dat hij het op zou nemen tegen TJ Dillashaw tijdens UFC 217. Garbrandt gaf echter tegen FloCombat aan dat het geen officiële aankondiging was maar eerder een wens om zijn titel te verdedigen tegen Dillashaw in het Madison Square Garden op 4 november.

Geen officiële aankondiging, maar een wens

“Ik ben de kampioen, onbetwist en ongeslagen en ik ben net begonnen. Ik kan niet wachten om weer terug te komen. Wat er ook gebeurt, ik ga ervoor om te vechten op 4 november en hopelijk is dat ook wat ik krijg en wat de fans krijgen. Dat is de reden dat ik uitreikte naar Twitter, ik ging naar de fans.” zei Garbrandt tegen Damon Martin van FloCombat.


Garbrandt en Dillashaw stonden al eerder geboekt om het tegen elkaar op te nemen tijdens UFC 213 maar Garbrandt moest die wedstrijd afzeggen wegens een rugblessure. Het gerucht was dat de UFC, Garbrandt actief wou hebben tijdens UFC 216 maar de bantamgewicht kampioen zou niet klaar zijn op 7 oktober.

“Ik heb het gevoel dat zij (de UFC) de druk aan het opvoeren zijn om mij eerder te laten vechten” zei Garbrandt. ” Ik ken mijn lichaam en heb mijn hele leven gezwoegd. Ik weet niet hoe ik het anders zou moeten doen. Het is niet dat ik kampioen ben en dat ik op mijn gemak ben. Nee, ik werk elke dag hard, maar het het plezier wordt wel minder als je contact pijn hebt.

Je zal altijd pijntjes hebben, maar pijn hebben of een blessure hebben zijn verschillende dingen. Ik ken mijn lichaam. Ik wil 100% in orde zijn wanneer ik tegen T.J. ga vechten. Ik verdien dat als kampioen en de fans verdienen dat. Ik wil de best mogelijke T.J. Ik wil ook dat hij 100% is. T.J. zou mij ook op mijn best willen hebben zodat een uitdaging voor elkaar zijn. Dat is hoe ik er in sta. Wij willen november, maar ze zeggen december of januari.”

Garbrandt weet nog niet wat er gaat gebeuren, maar hoopt nog steeds op november. Houdt EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Doing what i like, hope you like what i do!

  • Show Comments (1)

You May Also Like

Schorsing Kelvin Gastelum alleen van kracht in New York

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Kelvin Gastelum heeft voor de ...

Dave Sholler verlaat UFC voor NBA’s Philadelphia 76ers

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC-Vice President of Public Relations, ...

The Ultimate Fighter 25 – Team Garbrandt vs. Team Dillashaw – aflevering 7

Team Dillashaw's Joe Stevenson zal het vanavond opnemen tegen Team Garbrandt's Justin Edwards. Bekijk ...

Gegard Mousasi: ”Ik ben voor iedereen een slechte match-up.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Gegard ‘The Dreamcatcher’ Mousasi staat ...