Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: Marc Lecureuil | The Times

MMA-legende Georges “Rush” St-Pierre heeft via zijn instagram aangekondigd dat hij het contract getekend heeft voor het titelgevecht tegen de huidige middengewicht-kampioen Michael Bisping. St-Pierre en Bisping zullen het met elkaar opnemen tijdens UFC 217 op 4 november.

 

Georges “Rush” St-Pierre

Na bijna vier jaar komt één van de meest legendarische MMA vechters weer terug naar de Octagon. De 36-jarige Canadees heeft op dit moment een win reeks van twaalf en nam het voor het laatst op tegen Johny Hendricks tijdens UFC 167 op 16 november 2013. Zijn laatste zeven wedstrijden won hij door middel van jurybesluit en deed hij zijn bijnaam “Rush” niet bepaald eer aan. Nu zal de weltergewicht een gewichtsklasse hoger vechten om het opnemen tegen de huidige middengewicht kampioen Michael Bisping. Een wedstrijd die volgens de ranking niet echt ergens op slaat, maar waarschijnlijk wel wat geld in het laatje zal brengen voor de vechters en de organisatie.

 

Hoe zal St-Pierre terugkomen?


Vier jaar klink niet lang, maar als je op 32 jarige leeftijd stopt met vechten om vervolgens vier jaar later weer te gaat voor een titel, dan kan het zijn dat je lichaam anders reageert. Misschien zal dat ook de reden zijn waarom St-Pierre kiest voor het middengewicht in plaats van zijn oude vertrouwde weltergewicht. Afvallen gaat nou eenmaal lastiger naarmate je ouder wordt. Veel fans verwachten niet dat Bisping dit gevecht zal winnen. St-Pierre heeft met zijn worstelvaardigheden nou eenmaal de perfecte tools om Bisping te neutraliseren.

 

Vergeet niet dat Bisping wedstrijdritme heeft, goed op de benen is en altijd net dat beetje extra geeft tijdens zijn wedstrijden. Als je de statistieken naast elkaar zou zetten dan zou je kunnen zeggen dat GSP de nieuwe kampioen zal worden in het middengewicht, maar hoe zal zijn afwezigheid in de Octagon zijn rentree beïnvloeden? We zullen er op 4 november achter komen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (4)

You May Also Like

(Vlog) UFC 206 Embedded – Episode 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 206 Embedded is een ...

UFC Fight Night 124 Stephens vs. Choi Recap

Jeremy Stephens en Doo Ho Choi verzorgde afgelopen nacht het main event van UFC ...

Valentina Shevchenko: de Kirgizische kogel

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA News Source Valentina ...