Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het heeft even geduurd maar de Octagon is weer terug in Nederland! Dit keer staan Stefan Struve en Alexander Volkov tegenover elkaar tijdens het main event van UFC Rotterdam: Volkov vs Struve. Naast deze hoofdpartij heeft de UFC een kaart neergezet met minder grote namen, maar maakt dat goed met explosieve match-ups. Wij geven je hier de uitzendtijden, zenders en line-up van UFC Rotterdam: Volkov vs Struve.

Main event

Stefan Struve

De UFC komt voor de tweede keer naar Nederland en Stefan Struve (28-8) mag opnieuw zijn kunsten vertonen aan het Nederlandse publiek. De vorige keer won hij binnen zestien seconden van “Bigfoot” Silva maar nu staat hij tegenover de altijd gevaarlijke Alexander Volkov en moet het nog blijken of hij het net zo snel af kan ronden. In zijn laatste partij, tijdens UFC 204 beëindigde Struve de wedstrijd tegen Daniel Omielańczuk voortijdig met een D’Arce choke. Struve stond vervolgens ingepland om het op te nemen tegen de voormalig zwaargewicht kampioen Junior Dos Santos maar moest deze partij afzeggen wegens een blessure. Nu staat hij tegenover de voormalig Bellator -en M1 zwaargewicht kampioen Alexander Volkov.

 

Alexander Volkov

Alexander Volkov (28-6) gaat dit gevecht aan met een win reeks van vier waarvan hij er twee in de UFC heeft gewonnen. De toekomst ziet er goed uit voor Volkov en met een winst op Struve zal hij waarschijnlijk de top 5 betreden. De 28-jarige Rus heeft in zijn carrière 23 partijen gevochten in Rusland en Oekraïne en werd in 2012 door Bellator getekend. Hier heeft hij meerdere toernooien gewonnen en de zwaargewicht titel om zijn middel gehad. Na een paar partijen bood de UFC hem een contract aan en won Volkov van Timothy Johnson (jurybesluit) en Roy Nelson (jurybesluit).

 

Kans op gratis kaarten

Jammer genoeg is de grootste weggeef actie van Nederland al voltooid, maar toch willen wij je de kans geven voor het winnen van nog twee gratis kaartjes (P6 dit keer) met onze Twitter actie. Er zijn nog kaarten beschikbaar dus mocht je een keer een UFC evenement mee willen maken en heb je geen zin om mee te doen met de actie dan kan je de kaarten hier bestellen.

 

Uitzendtijden, zenders en line-up

Los van het main event staan er natuurlijk heel wat mooie partijen op het programma en om het allemaal nog mooier te maken zendt FOX Sport dit keer ook de prelims uit. Zie hier de uitzendtijden, zenders en line-up van UFC Rotterdam: Volkov vs Struve

Main Card | 21:00 op FOX Sports 2 (US)/ FOX Sports 4 (NL)
– Alexander Volkov vs. Stefan Struve
– Marion Reneau vs. Talita de Oliveira
– Siyar Bahadurzada vs. Rob Wilkinson
– Leon Edwards vs. Bryan Barberena

Voorbeschouwing | 20:00 op FOX Sports 2 (NL)

Prelims | 17:45 op FOX Sports 4 (nl) / UFC Fight Pass
– Darren Till vs. Bojan Veličković
– Mairbek Taisumov vs. Felipe Silva
– Michel Prazeres vs. Mads Burnell
– Rustam Khabilov vs. Desmond Green
– Francimar Barroso vs. Aleksandar Rakić
– Bojan Mihajlović vs. Abdul-Kerim Edilov

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (4)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA komt weer terug ...

UFC Rotterdam: Voorspellingen door o.a. Gegard Mousasi, Makwan Amirkhani en Melvin Manhoef

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zondag zien wij de ...

Fight Announcements Recap Week 40.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. (Foto : Uriah Hall) Zoals ...

Eerste gevecht UFC 205 bekendgemaakt

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na wekenlang bekvechten op Twitter ...