Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pound-for-pound nummer 1 Demetrious Johnson heeft niet zijn felbegeerde record kunnen pakken op UFC 215. Door een virus was Ray Borg genoodzaakt zich één dag voor het gevecht terug te trekken. Johnson geeft Borg met UFC 216 een deadline om het gevecht alsnog plaats te laten vinden.

”Mighty Mouse” stond aan de vooravond om het record van meest achtereenvolgende titelverdedigingen te verbreken. Borg was de elfde tegenstander in de lange vlieggewicht reeks die Johnson uiteindelijk onsterfelijk moest maken. Helaas, zag hij deze droom één dag voor het gevecht – voorlopig – in duigen vallen. Ondanks dat hij het record niet kon pakken afgelopen week, toont Johnson wel begrip voor Borg.

”Hij was ziek, het was maar een klein griepje. UFC 216 is een optie die ze me gaven en ik zei…’Dat klinkt goed.’… Aan het einde van de dag gebeurd het wel vaker dat een partij plotseling niet doorgaat.

Ik heb vaker een partij moeten uitstellen. Maar als ze me nu bellen en zeggen…’We moeten het [gevecht] verder uitstellen.’… dan ben ik waarschijnlijk klaar voor dit jaar. Ik ga het niet zes à zeven weken uitstellen. Zo veroorzaak je blessures.”

Voor Borg was dit de tweede keer dat hij zich terug trok uit een gevecht. De eerste keer was voor een confrontatie met Ian McCall op UFC 203. Het kwam de ”Tazmexican Devil” op veel kritiek te staan waaronder teamgenoot Donald Cerrone die via de media aangaf dat Borg gewoon moest vechten. Via een aantal inmiddels verwijderde tweets reageerde Borg op alle ontstane kritiek.

”Ik ben twee keer eerder ziek geweest en heb twee keer mijn gewicht niet behaald. Niet achter elkaar, jullie klootz*kken doen alsof ik de enige vechter ben die het verpest heeft of te maken heeft met pech. Hoevaak hebben [John] Lineker, [Kelvin] Gastelum en andere vechters wel niet hun gewicht niet behaald? Hoevaak is Ian McCall wel niet ziek?

Jullie mother f*ckers doen alsof ik ervoor koos om niet te vechten. Lees godverd*mme de verklaring, de UFC-dokter kwam langs om mij te onderzoeken en hij haalde mij van de partij af.”

Daarnaast liet Borg ook weten niet meer samen te werken met zijn voedingsdeskundige Michelle Ingles.

”Ik wil ook graag benoemen dat ik niet meer samenwerk met Perfecting Athletes en Michelle Ingles, ze was niet bevoegd om te spreken voor mij.”

UFC 216 zal plaatsvinden in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Amerika, op 7 oktober.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

  • Dennis Rotterdam
    Dennis Rotterdam

    Schandalig het wordt die gozer niet gegund…..vind het persoonlijk echt een topper hoop dat hij het record gaat verbreken!

You May Also Like

Vitor Belfort: “Bisping stop met het zoeken naar excuses.”

Michael Bisping wilde niets weten van de geruchten rondom een rematch met Vitor Belfort, ...

Fight Announcements Recap Week 47.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Zoals wel vaker zijn er van ...

Weight cutten

De CSAC komt met nieuw plan met betrekking tot weight cutten

We zijn nog niet uitgesproken over het onderwerp weight cutten. Vandaag deel twee, met ...