Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Twitter/ Douglas Lima (@PhenomLima)

Douglas Lima (29) en Rory MacDonald (28) werden afgelopen weekend tijdens Bellator 183 gepresenteerd als toekomstig titelgevecht. De eerste staredown ging viraal door twee redenen. De lange gênante duur van de staredown en de outfit van Rory MacDonald. 

Een gevecht is pas echt aan zodra de eerste staredown achter de rug is. Afgelopen weekend keek Douglas Lima [29-6, Bellator 11-2] zijn toekomstige tegenstander Rory MacDonald [19-4, Bellator 1-0] voor het eerst in de ogen. Het werd een ietwat andere staredown en werd zelfs flink nabesproken. Eén van de redenen was de duur van de staredown. In gesprek met MMA Junkie kijkt Lima terug op de staredown. De Bellator weltergewicht kampioen laat weten dat het gênant was, maar dat het erbij hoort.

“Weetje, niemand haalde ons uit elkaar. Dus we bleven daar maar staan. Ik wilde niet de eerste zijn die wegkeek, maar dat maakte niet uit. Eerlijk gezegd was dit de eerste keer dat het zo ging, want normaal halen ze ons uit elkaar van…’Oke, dat is genoeg.’… maar ik had wel zoiets van, man… dat was gênant, het was ook gênant, haal deze man hier weg hij komt te dichtbij, dat was het, even een staredown en loop dan weg, snap je.

“Ik was degene die er beter uit zag dus ik had viraal moeten gaan.”

Het is leuk, het is echt. Het is een goed gevoel om die eerste staredown achter de rug te hebben. Ik weet dat er nog vele zullen volgen gezien het gevecht nog zo ver weg is. Maar ik ben er bekend mee. Het hoort bij onze baan, het hoort bij de vechtsport. Dus het maakt niet uit.”

 

Een ander veel besproken onderwerp was de outfit van MacDonald. The Red King droeg een zwarte coltrui wat de karakteristieke outfit van Steve Jobs – voormalig topman Apple – was. Lima grapt dat hij dacht dat MacDonald hem een iPad wilde verkopen.

“Ik dacht dat hij me een iPad ging verkopen, haha. Maar hij ging viraal. Ik was degene die er beter uit zag dus ik had viraal moeten gaan, grapje. Het is wat het is.”

De Braziliaan vocht al dertien keer voor Bellator en is bezig aan zijn tweede periode als Bellator weltergewicht kampioen. The Phenom verdedigde zijn titel afgelopen juni met succes tegen Lorenz Larkin op Bellator NYC.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

  • Bernard Janusch
    Bernard Janusch

    Ik denk eerder dat hij Lima een paar klappen gaat verkopen

You May Also Like

Bellator komt met een titelgevecht naar Tel Aviv

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator Welterweightkampioen Andrey Koreshkov zal ...

Bellator MMA in april naar Italië!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator MMA heeft vandaag de ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Een nieuwe week, een nieuwe Bellator weekly fight announcements. Eduardo Dantas zal zijn titel ...

Bellator 161 krijgt aantrekkelijke headliner

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Bellator probeert de competitie met de ...