Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: YouTube

Gister vond de UFC 216 media lunch plaats in Los Angeles. Het had niet veel gescheeld of het eerste gevecht had al plaatsgevonden. Het zou dan gaan om een opmerkelijke match-up namelijk, Tony Ferguson en Fabricio Werdum. De ruzie ontstond nadat Ferguson Werdum erop wees dat hij zijn mond moest houden.

De UFC interim lichtgewicht titelkandidaat en de voormalig UFC zwaargewicht kampioen zaten naast elkaar tijdens de UFC 216 media lunch. Ferguson vond het niet leuk dat Werdum met een andere journalist begon te praten toen hij een vraag aan het beantwoorden was, en sprak de Braziliaan hierop aan. Vol ongeloof en verbazing schold Werdum Ferguson een paar keer uit in het Portugees waarna de confrontatie verder ging in het Spaans en Portugees.

“Wacht even, ik ben aan het praten broeder.” [Ferguson]
“F*ck you!…” [Werdum]
“Jij houdt je mond als ik aan het praten ben.” [Ferguson]
“Houdt jij je mond, f*cking f*ggot. Praat niet zo tegen mij, zo werkt het niet. Praat maar zo tegen je divisie, maar niet tegen mij, f*ggot.” [Werdum]

Ferguson en Werdum moesten uit elkaar gehaald worden door Chris Costello [UFC PR]. Terwijl Werdum de media lunch verliet riep Ferguson de Braziliaan nog na om hem veel plezier te wensen op zijn onder kaart.

Veel plezier vechtend op mijn onder kaart.

MMA Fighting sprak na het incident met Werdum die zijn kant van het verhaal vertelde.

“Hij vertelde mij dat ik mijn mond moest houden. We zitten daar allebei voor de media. Iemand vroeg hem een vraag en ik wendde me tot een andere journalist. Ik praatte heel zacht omdat we dicht bij elkaar zaten en toen draaide hij zich naar mij en zei dat ik mijn mond moest houden. Daarna zei hij in het Spaans…’Hou je mond omdat ik aan het praten ben.’… Ik zei…’Moet ik mijn f*cking mond houden? F*ck you! Praat niet zo tegen mij. Praat maar zo tegen je divisie, maar zo praat je niet tegen mij.’ Uit het niets zei hij dat ik mijn mond moest houden. 

Ik ken hem, hij is geen vriend maar ik ken hem. Hij kwam binnen met veel f*cking negatieve energie. Ik wilde zijn hand schudden maar hij wilde er niets van weten. Dat maakt niet uit, misschien is hij gefocust, heeft hij honger of zit hij op een dieet, maar dat is zijn probleem dus ik bleef er rustig onder. En als ik met een andere journalist ga praten zegt hij dat ik mijn mond moet houden? Waar slaat dit op? Ben je wel helemaal lekker? Ik heb hem daar niet hardhandig aangepakt omdat er iets kan gebeuren waardoor ik mijn gevecht kwijtraak. Ik had alles kunnen breken daar. Daarom heb ik niks gedaan, helemaal in overweging naar de UFC en Chris [Costello] toe, die alles coördineerde daar. F*ck man. Hoe kan hij zeggen dat ik mijn mond moet houden?”

Tony Ferguson zal samen met Kevin Lee strijden om de UFC interim lichtgewicht titel die – mogelijk – een titelgevecht met Conor McGregor zal opleveren, en Fabricio Werdum zal de octagon instappen met Derrick Lewis.

Transcript van de ruzie werd verzorgd door MMA Fighting.

Bekijk hier het incident tijden de UFC 216 media lunch. [2.23m]

UFC 216 Ferguson vs. Lee, 7 oktober 2017, T-Mobile Arena, Las Vegas, Amerika

Main Card
Tony Ferguson vs. Kevin Lee | voor de UFC interim lichtgewicht titel
Demetrious Johnson vs. Ray Borg | voor de UFC vlieggewicht titel
Fabricio Werdum vs. Derrick Lewis
Beneil Dariush vs. Evan Dunham

Preliminary Card
Tom Duquesnoy vs. Cody Stamann
Will Brooks vs. Nik Lentz
Lando Vannata vs. Bobby Green
Pearl Gonzalez vs. Poliana Botelho

Early Preliminary Card
Walt Harris vs. Mike Godbeer
John Moraga vs. Magomed Bibulatov
Thales Leites vs. Brad Tavares
Matt Schnell vs. Marco Beltrán

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Bart Slegers

  Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

 • Show Comments (3)

 • David Riupassa
  David Riupassa

  Werdum verkoopt tony zoo pakslaag

 • Joop Kerssens
  Joop Kerssens

  Denk je haha

 • Steve Elroy
  Steve Elroy

  Good luck on my undercard 😂😂😂

You May Also Like

UFC 211 Embedded: Vlog Series – Episode 3

Een nieuwe aflevering van UFC 211 Embedded met Stipe Miocic, Joanna Jedrzejczyk, Junior dos ...

Wat een kaartje voor UFC Rotterdam zou kunnen kosten.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Er gaan al geruime tijd ...

Luke Rockhold

Luke Rockhold en David Branch stoken vuur op voor aankomende gevecht

Luke Rockhold en David Branch gaan de hoofdact van UFC Fight Night Pittsburgh verzorgen. ...