Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Bloody Elbow

Jeremy Stephens versloeg Gilbert Melendez in een Fight of the Night via een unanimous decision op UFC 215 afgelopen weekend. Kijkend naar de toekomst wil ”Lil Heathen” meer geld, een baantje als FOX analist en een confrontatie met José Aldo in december of januari.

Stephens vecht als sinds 2007 voor de UFC maar vindt niet dat hij genoeg waardering krijgt. Tijdens zijn post fight media scrum laat ”Lil Heathen” weten dat hij zijn kinderen een goede toekomst wil bieden en daarvoor is meer geld nodig. Daarnaast laat de Amerikaan weten dat hij als MMA-analist bij FOX wil werken als hij zijn MMA-handschoenen aan de wilgen hangt.

”Mijn kinderen zijn aan het groeien en ik wil het beste voor hun, het beste voor mezelf, en wil hun een goede toekomst bieden. Ik begin nu pas goed geld te verdienen, en dat heeft even geduurd. Ik vind dat ik veel meer geld hoor te verdienen, zeker gezien het feit dat ik net iemand heb verslagen die waarschijnlijk het dubbele van mij verdient. 

”Ik ga zeker smeken voor meer geld en met prestaties zoals deze kan ik goed met pensioen gaan. Ik wil zeker werken bij FOX als analist als ik met pensioen ben. Maar voor nu ben ik een vechter, en ik wil zoveel mogelijk verdienen.”

Stephens hoopt op een confrontatie met José Aldo maar laat weten dit niet te halen voor november. Hij liet zijn huwelijk uitstellen om tegen Gilbert Melendez te vechten en lijkt dit niet nog een keer te willen doen.

”Dat gevecht zie ik graag gebeuren, maar november, dat is wat krap in mijn schema, en ik kan niet dingen blijven uitstellen. Dus december of januari, zoiets is zeker iets waar ik naar uit zal kijken. Hij gaat er altijd vol voor en is een goede gast.

Ik denk dat wij een mooi gevecht kunnen laten zien aan de fans. Alleen november gaat niet lukken, ik kan niet dingen blijven uitstellen.”

Stephens is na Michael Johnson de volgende die de Braziliaan hoopt te verleiden in een gevecht. Aldo heeft zijn zinnen echter gezet op UFC 217 om te vechten in de Madison Square Garden. In de wandelgangen wordt Ricardo Lamas genoemd als tegenstander.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (2)

You May Also Like

Dustin Poirier “It just really sucks. They did offer me Norman Parke”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Organisatie heeft bekend gemaakt ...

Jose Aldo nieuwe FW kampioen nadat McGregor vrijwillig zijn titel inlevert

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Er is veel te doen ...

Inzoomen op de nieuwe features van EA UFC 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EDE- EA SPORTS is druk ...

UFC 205 Free Fight: Conor McGregor vs Nate Diaz 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. We moeten nog even geduld ...