Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: YouTube

Lorenz Larkin is nog altijd wachtende op zijn eerste overwinning voor Bellator. “The Monsoon” verloor afgelopen juni, in zijn debuut, van Bellator weltergewicht kampioen Douglas Lima. Ditmaal staat de Amerikaan tegenover Paul Daley, een vechter waar hij niks aardigs over te melden heeft.

Waar veel ruzies onderling vaak gespeeld lijken ter promotie van het gevecht, is de haat van Larkin jegens Daley echt. Larkin laat aan MMA Junkie weten dat hij doorgaans geen problemen heeft met zijn tegenstander, maar Daley heeft het, middels een opmerking over Larkin, verbruikt. Daley liet noteren dat Larkin onder het niveau ligt van de vechters waar de Brit normaal tegen vecht.

“Ik mag die motherf*cker gewoon niet. Echt niet. Ik heb nog nooit iemand niet gemogen zoals deze man. Ik heb in mijn carrière nog nooit een probleem gehad met een andere vechter. Dit is een vechter die ik oprecht niet mag. Dat is de gehele reden waarom we hier zijn.”

“Dit is een vechter die ik oprecht niet mag.”

Ondanks de haat en nijd, zal Larkin zijn gevoelens aan de kant zetten voor dit gevecht. “The Monsoon” ziet Daley als ideale tegenstander, omdat hij de Engelsman eendimensionaal vindt.

“Het plan is om de kooi in te stappen en de zaken op orde te stellen. Ik ben een goede match-up voor iedereen, voor de gehele divisie. Ik zal de kooi instappen zoals ik altijd doe, ik kom om te vechten. Hij stapt de kooi in, en is nagenoeg eendimensionaal.”

Larkin mocht in zijn debuut direct voor de Bellator-titel vechten. Douglas Lima wist de Amerikaan echter te verslaan via een unanimous decision. Hij wil snel terugkeren naar een titelplek en wil hiervoor Daley gebruiken als springplank.

“Dat is het doel. Ik heb niks dan respect voor [Douglas] Lima. Ik zal alle juiste dingen doen om terug te keren naar een titelgevecht. Dit is slechts een onderdeel daarvan. Dit is slechts een fase om terug te keren naar de titelplek.”

Bellator 183 Henderson vs. Freire, 23 september 2017, SAP Centre, San José, Amerika

Main Card
Benson Henderson vs. Patricky Freire
Roy Nelson vs. Javy Ayala
Lorenz Larkin vs. Paul Daley
Adam Piccolotti vs. Goiti Yamauchi
Aaron Pico vs. Justin Linn

Preliminary Card
Brooke Mayo vs. Kaytlin Neil
Ricardo Vasquez vs. Justin Tenedora
Mike Ortega vs. Tony Johnson
Brandon Laroco vs. Gaston Bolanos
Corina Herrera vs. Jaymee Nievara
Luis Jauregui vs. J.J. Okanovich
Anthony Castrejon vs. Daniel Gonzalez

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Bellator 152 winnaar A.J. McKee’s Post Fight Interview

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na een succesvol Europees debuut ...

Ryan Bader: “Ik verwacht vandaag of morgen contract Bellator.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Scrap Digest Ryan Bader ...

Douglas Lima: “Ik dacht dat hij me een iPad ging verkopen.”

Douglas Lima kijkt terug op zijn eerste staredown met Rory MacDonald. Een ietwat gênante ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...