Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting/Esther Lin

Luke Rockhold stapt na 16 maanden weer de octagon in. De voormalig UFC-kampioen verloor zijn titel aan de huidige kampioen Michael Bisping en kon mede door een blessure en gebrek aan tegenstanders nog niet terugkeren. Zaterdag zal hij het main event verzorgen met David Branch op UFC Pittsburgh.

Michael Bisping choqueerde de MMA-wereld door Rockhold te verslaan via een knockout in de eerste ronde. The Count kwam vers van de xXx filmset om de plaats van de geblesseerde Chris Weidman, tien dagen voor het gevecht in te nemen. Door blessureleed en gebrek aan tegenstanders keert Rockhold later dan gepland terug. De voormalig kampioen stond eerder gepland om het op te nemen tegen Ronaldo Souza op UFC Fight Night 101 vorig jaar november, maar moest geblesseerd afhaken.

“We konden eerder dit jaar geen tegenstander vinden maar nu wel. Ik ben er meer dan ooit klaar voor. Ik ben gefocust, weet wat ik moet doen en hoe ik dit gevecht moet aanpakken. Het leven in deze sport is een leerproces en ik zit nu op de goede plek. Mentaal, fysiek, ik ben er klaar voor. Wanneer ik gefocust en geduldig ben, dan ben ik onverslaanbaar. Ik zit nu in die mentaliteit.”

“Niemand wilde het gevecht aangaan, niemand wilde het contract ondertekenen.”

Het verlies tegen Bisping werd Rockhold voornamelijk verweten vanwege het feit dat hij te licht nadacht over de Engelsman. Het was een harde les maar het lijkt erop dat Rockhold ervan geleerd heeft. Ondanks dat Branch op de negende plek staat in de UFC-rankings, denkt Rockhold er deze keer niet te licht over.

“Hij is een tegenstander uit de top 10. Ik bedoel, ik heb rondgekeken, en probeerde met iedereen een gevecht te verwezenlijken. Niemand wilde het gevecht aangaan, niemand wilde het contract ondertekenen. Nu hebben we een tegenstander uit de top 10. Ik ga niet te licht over hem nadenken. Ik weet wat hij kan, hij is een goede tegenstander maar hij zit niet op mijn niveau. Ik wacht op mijn kans en dan finish ik hem. Ik weet wat hij kan, ik weet wat ik kan en ik weet wat er gaat gebeuren zaterdag.”

UFC Fight Night 116 Rockhold vs. Branch, 16 september 2017, PPG Paints Arena, Pittsburgh, Amerika

Main Card
Luke Rockhold vs. David Branch
Mike Perry vs. Alex Reyes
Hector Lombard vs. Anthony Smith
Gregor Gillespie vs. Jason Gonzalez
Kamaru Usman vs. Sergio Moraes
Justin Ledet vs. Azunna Anyanwu

Prelims
Tony Martin vs. Olivier Aubin-Mercier
Anthony Hamilton vs. Daniel Spitz
Krzysztof Jotko vs. Uriah Hall

Early Prelims
Jason Saggo vs. Gilbert Burns

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

You May Also Like

Chris Weidman is niet bang voor Mousasi

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Lowkick MMA Onlangs werd bekend ...

(Video) UFC 204 Free Fight: Gegard Mousasi vs. Mark Munoz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nederlands eigen Gegard Mousasi zal ...

Stipe Miocic

Stipe Miocic vs Cain Velasquez op UFC 216?

Krijgen we op UFC 216 Stipe Miocic tegen Cain Velasquez te zien?

Glover Teixeira: ”Jon Jones geeft denk ik niks om de UFC.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bijna drie jaar geleden vocht ...