Michael Bisping
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Sky Sports

Na het winnen van de titel in de middengewichtdivisie tijdens UFC 199 en het succesvol verdedigen van de titel tijdens UFC 204, keert Michael ‘the Count’ Bisping op 4 november terug in de octagon. Tijdens UFC217 zet Bisping zijn titel op het spel tegen voormalig weltergewicht kampioen Georges St-Pierre.

Zoals bekend van Bisping heeft hij altijd zijn woordje klaar en dus ook nu weer. Het mag dan ook geen verrassing heten dat Bisping, in de voorbereiding op het gevecht, zich ook nu weer bezig houdt met het zogenoemde ‘trash talk’. Bisping heeft een eigen podcast, wat hem een platform biedt om deze ‘trash talk’ te uiten. Tijdens zijn ‘Believe You Me’ podcast maakte Bisping bekend dat de Canadees St-Pierre veelvuldig in Los Angeles aan het trainen is en hier zei ‘The Count’ het volgende over.

‘Georges, als je luister vriend, dat is publiek gebied. Ik ken mensen daar en ik weet waar je aan werkt. Ik weet waar je aan werkt en dat gaat niet op mij werken. Georgie jongen’.

Bisping vertelde verder dat hij, tijdens het komende gevecht in Madison Square Garden, niet zal vechten zoals hij dat normaal gesproken doet.

‘Normaal gesproken beweeg ik veel als ik tegen een worstelaar vecht. Ik beweeg veel naar de zijkanten, naar voren en achter, want als je blijft bewegen is het voor de worstelaar moeilijk om je op de grond te krijgen. Echter zal ik dat dit keer niet doen. ‘

Het gevecht tegen St-Pierre zal het eerste gevecht sinds meer dan een jaar worden voor de Engelsman. Ondanks dat waagde Bisping zich aan een voorspelling van het gevecht.

‘Ik ga direct voor hem staan, zet mijn voeten neer en zal naar hem toelopen zodat hij op de achterkant van zijn voeten moet gaan staan. En ik ga hem knock-out slaan in de eerste ronde. Jullie hebben mijn woord.’

Wat denken jullie? Maakt de Engelsman het waar en verslaat hij St-Pierre in de eerste ronde? Of komt de Canadees na meer dan drie jaar afwezigheid terug in een voor hem nieuwe divisie en pakt hij de titel af van Bisping? Nog iets meer dan een maand en dan weten we het antwoord.

Transcript van de podcast werd verzorgd door MMA Mania.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Fight Night 94 Free Fight: Dustin Poirier vs. Akira Corassani

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdag is het tijd ...

Gokhan Saki

Gokhan Saki maakt UFC debuut in Japan

Helaas komt Gokhan Saki niet naar Rotterdam. De kickbokser gaat zijn UFC debuut in ...

UFC laat 13 vechters gaan waaronder Antonio ‘Bigfoot’ Silva

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zoals in elk bedrijf moet ...

Francis Ngannou: “De partij tegen Miocic zal precies hetzelfde eindigen, knockout.”

Francis Ngannou laat weten dat het gevecht met Stipe Miocic precies hetzelfde zal eindigen ...