Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Jimi Manuwa/ Twitter

Toen het nieuws van Conor McGregor en Floyd Mayweather naar buiten kwam lieten meerdere UFC-vechters weten een bokspartij op het oog te hebben. Stipe Miocic wilde een confrontatie met Anthony Joshua en Jimi Manuwa maakte zich hard voor een partij met David Haye. Het Brits onderonsje lijkt na afgelopen weekend een stap dichterbij.

David “The Hayemaker” Haye is een 36-jarige Britse bokser die uitkomt in de ‘cruiserweight’ [lichtzwaargewicht] [90.7 kg] divisie. De bokswereld kent meer gewichtsdivisies dan de MMA-wereld, en cruiserweight valt het dichtst bij de lichtzwaargewicht [93 kg] divisie van MMA. Haye is een voormalig WBC [World Boxing Council], WBA [World Boxing Association], WBO [World Boxing Organization] wereldkampioen. Hij heeft een boksrecord van 28-3, waarvan hij 26 partijen won via knockout. Haye vertelde vorige week aan The Metro dat hij geïnteresseerd is in een partij.

“Er wordt gepraat dat ik tegen een man uit de UFC kan vechten, genaamd Jimi Manuwa. Zowel hij en de baas van de UFC, Dana White, hebben verteld dat dit een interessant gevecht zal zijn. En dat geef ik toe, ik vind het interessant.”

“Het gevecht gaat door.”

Beide heren waren afgelopen weekend aanwezig tijdens BAMMA 31 in London. Manuwa besloot het heft in eigen hand te nemen en stapte op Haye af. MMA UNO’s Jim Edwards wist het onderonsje vast te leggen wist daarna een korte uitleg van Jimi Manuwa te scoren.

“Het gevecht gaat door. Hij wil het en ik wil het. Hij zegt dat hij nog een paar gevechten wil hebben voordat wij gaan vechten. We zullen het gevecht verwezenlijken rond begin volgend jaar. Begin/midden volgend jaar.” 

De 37-jarige Manuwa stond afgelopen juli voor het laatst in de octagon op UFC 214. Hier werd hij in de eerste ronde knockout geslagen door de veelbelovende Volkan Oezdemir.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

You May Also Like

Jon Jones gaat ditmaal los over steroïde op Twitter

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Jon ‘Bones’ Jones ging onlangs ...

Darren Till vs Gunnar Nelson als main event in Londen?

Volgens coach John Kavanagh gaat Gunnar Nelson het opnemen tegen Darren Till als main ...

UFC Winnipeg: Road to the Octagon

In deze editie van Road to the Octagon worden Robbie Lawler, Rafael Dos Anjos, ...

UFC 222: Cyborg vs. Kunitskaya – Preview, uitzendtijden, zenders en line-up

UFC 222: Cyborg vs. Kunitskaya - Preview, uitzendtijden, zenders en line-up