Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: The Mac Life

Het lijkt erop dat we Jon Jones wederom voor lange tijd moeten missen. Nadat ”Bones” eerder al positief getest werd voor Turinabol, is ook zijn tweede test positief teruggekomen. Jones kan een potentiële schorsing verwachten die kan oplopen tot vier.

Jones testte positief tijdens een drugstest die afgenomen werd direct na de weigh-ins van UFC 214. Hier werd een bloed – en urinesample afgenomen. In zijn urine werden stoffen van de steroïde Turinabol gevonden. USADA bracht pas een maand later het nieuws naar buiten dat Jones positief getest werd. De UFC heeft nog geen sancties opgelegd naar Jones en hij gaat vooralsnog door het leven als UFC lichtzwaargewicht kampioen.

Nu de tweede test terug is kan Jones uitkijken naar een potentiële schorsing van vier jaar. De gebruikelijke schorsing in een zaak als deze is twee jaar. Echter, kan de schorsing door eerdere misstappen oplopen naar vier jaar.

Zoals altijd krijgt een atleet de kans zich te verdedigen in een officiële hoorzitting. Deze lijkt plaats te vinden op 17 oktober in Los Angelos. Zelfs als de hoorzitting aantoont dat Jones zonder voorbedachte rade de stof Turinabol tot zich genomen heeft, zal hij hoogstwaarschijnlijk alsnog tegen een lange schorsing aankijken door zijn eerdere schorsingen.

Zijn partij tegen Daniel Cormier op UFC 214 zal waarschijnlijk omgezet worden in een no-contest. Het is nog niet bekend of de titel dan automatisch teruggaat naar Cormier of dat er een titelgevecht komt voor de vrijgekomen titel.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (3)

 • Mark Venema
  Mark Venema

  I hate what the UFC is becoming. Money hungry bitches who think they can challenge any one without putting in real work. Conor is my man, but the trend that he has started is making UFC look bad

  • Mark Venema
   Mark Venema

   Me personally, i would ban Jones from the UFC. Using his once in a lifetime opportunity like this? He’s making himself look bad, and the UFC included. GTFO

 • Kevin Naeff
  Kevin Naeff

  Einde verhaal Jon Jones. Helemaal voor zichzelf verpest

You May Also Like

UFC 222: Max Holloway verdedigt titel tegen Frankie Edgar

UFC 222: Holloway vs Edgar officieel als hoofdpartij! Wie gaat naar huis met de ...

Jason Knight: “Ik zal alles geven zodat ik dichter bij de titel zal komen.”

Jason Knight wil zich herpakken voor zijn verloren partij tegen Ricardo Lamas. “Hick Diaz” ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

UFC 194 Aldo vs. McGregor PPV Recap : Langzaam opgang komende PPV kent een spectaculair einde.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Afgelopen nacht was ...