Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Na het uitvallen van zijn tegenstander Junior dos Santos zocht Francis Ngannou naar een nieuwe tegenstander voor UFC 215: Johnson vs Borg en de 31-jarige Fransman had zijn pijlen gericht op Alistair Overeem. Overeem accepteert de uitdaging maar niet tijdens UFC 215.

Win reeks van negen voortijdig beëindigde wedstrijden

Op dit moment heeft Francis Ngannou een winreeks opgebouwd van negen. Deze win reeks bestaat uit zes (T)KO’s en twee submissions. Ngannou heeft vijf uit deze reeks overwinningen weten te behalen in de UFC en een titelgevecht ligt op de loer. Zijn wedstrijd tegen Junior dos Santos zou een mooie stap richting de titel kunnen zijn, maar jammer genoeg werd deze wedstrijd afgezegd omdat dos Santos verdacht werd van dopinggebruik. Ngannou keek naar het klassement en zag één tegenstander waarbij hij met een overwinning aanspraak kon maken op een titelgevecht.

 

Challenge accepted

UFC 215 was iets kort termijn voor de voormalige Strikeforce kampioen om zich klaar te maken maar Overeem heeft vandaag aangegeven dat hij wel open staat voor een wedstrijd tegen Ngannou. Overeem is na zijn overwinning op Fabricio Werdum tijdens UFC 213 gestegen naar de eerste plek in het klassement bij zwaargewichten. Ngannou richtte zich naast Overeem ook op de huidige kampioen Stipe Miocic maar Overeem wil daar niks van weten en accepteert de uitdaging van Ngannou.

 


Het belooft één van de meest explosieve wedstrijden te worden bij de zwaargewichten in de recente geschiedenis. Een datum is nog niet bekend, maar Overeem heeft in tijdens de Q&A in Rotterdam al aangegeven dat hij dit jaar nog zou kunnen vechten.

*Update*

Ngannou heeft ook al gereageerd:

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer ontwikkelingen omtrent deze partij.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (6)

 • Quincy Delil
  Quincy Delil

  Damian Delil

 • Wes Wjo
  Wes Wjo

  Maurice

 • Bas Van de Bunt
  Bas Van de Bunt

  Chris Margerison Overeem vs Ngannou

  • Chris Margerison
   Chris Margerison

   Its in dutch haha

  • Bas Van de Bunt
   Bas Van de Bunt

   That Overeem accept the challenge from Ngannou

 • Adam Shone
  Adam Shone

  Chris Margerison open it in chrome and will auto translate

You May Also Like

Anthony Pettis: ”Jose Aldo blijft nog altijd Jose Aldo.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Anthony ‘Showtime’ Pettis kan op ...

Anthony Johnson

Anthony Johnson gaat met pensioen na nederlaag op UFC 210

Anthony Johnson heeft na zijn nederlaag tegen Daniel Cormier besloten ermee te stoppen. De ...

Fight Announcements Recap Week 11 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Ook deze week ...

Who’s Next ?!? UFC Fight Night 82 : Hendricks vs. Thompson.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC Fight Night 82 : ...