Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Rory MacDonald heeft grootse plannen voor zijn carrière binnen Bellator. Vorig week werd bekendgemaakt dat MacDonald Douglas Lima zal uitdagen voor de weltergewicht titel in januari, maar dat is niet de enige titel die ‘The Red King’ op het oog heeft. De Canadees wil ook de midden – en lichtzwaargewicht titel op zijn naam zetten.

MacDonald stond jarenlang te boek als de natuurlijk opvolger van land – en teamgenoot Georges Saint-Pierre. De toekomst pakte echter anders uit voor ‘The Red King’. Na twee opeenvolgende verliespartijen besloot hij de UFC-deur achter zich dicht te slaan. De Canadees is één van de vele atleten die de UFC inruilde voor Bellator.

In gesprek met MMA Fighting laat MacDonald weten dat hij drie Bellator titels wil winnen. Weltergewicht zal zijn thuisbasis blijven maar hij laat zich niet afschrikken voor een titelgevecht op 205 pond [93 kg] tegen Ryan Bader. Hij heeft zijn wens al kenbaar gemaakt aan Bellator maar weet nog niet of de organisatie hiermee akkoord gaat.

“Ik ga voor drie [titels]. Ik vecht wel met [Ryan] Bader. Dat [170 pond/77kg] zal nog steeds mijn thuis zijn. Daar hoor ik thuis. Ik ben geen grote jongen. Ik zal een kleine middengewicht zijn en het zal een grap zijn om mij op lichtzwaargewicht te zien, maar ik denk nog steeds dat ik hem [Bader] kan verslaan.

Ik denk niet dat ze [Bellator] zover vooruit zullen kijken. Maar ik heb het kenbaar gemaakt aan hun. Ze weten wat mijn intenties zijn, maar we zien wel als we op dat punt aankomen. Ik heb op het moment een groot gevecht met deze man [Douglas Lima]. Eerst zal ik daar mee afrekenen en dan zien we wel. Maar zo zie ik het in ieder geval voor me.”

“het zal een grap zijn om mij op lichtzwaargewicht te zien, maar ik denk nog steeds dat ik hem [Bader] kan verslaan.”

Rafael Carvalho is de huidige Bellator middengewicht kampioen en zal zijn titel op Bellator 189 verdedigen tegen Alessio Sakara. MacDonald heeft voor zijn middengewicht superfight echter een andere naam op het oog. ‘The Red King’ hoopt op niemand minder dan Gegard Mousasi. Mousasi moet nog zijn debuut maken voor Bellator en zal op 20 oktober de kooi instappen met Alexander Shlemenko. Of alles precies zal uitpakken zoals MacDonald wil is nog maar de vraag en hij doet dan ook geen beloftes.

“Dat kan ik je niet garanderen. Aan het einde van de dag ligt de keus bij Bellator. Dit is in ieder geval mijn motivatie en keus maar ik moet natuurlijk samenwerken met de promotie. Ik heb het hier niet voor het zeggen, maar als ik dat wel had, dan had ik het zo gedaan.”

Voor het allemaal zover kan komen moet MacDonald eerst afrekenen met de huidige weltergewicht kampioen Douglas Lima. De heren staan gepland om de kooi in te stappen op 20 janurari 2018, in The Forum te Inglewood, California, Amerika.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

  • Michel Van Der Velde
    Michel Van Der Velde

    Mooi toch nu is het zeker de tijd voor of het gaat lukken is een ander verhaal 👊👊

You May Also Like

Bellator 162 compleet met het pro debuut van ‘Baby Slice’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ook de preliminary card van ...

Roy Nelson over UFC: “Hun titels betekenen helemaal niets meer.”

Roy Nelson is een gelukkig man met zijn nieuwe werkgever Bellator. De Amerikaan laat ...

Bellator 145: With a Vengeance: Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator keerde vrijdag avond terug ...

Bellator 160: Foundations met Derek Anderson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande vrijdag is het tijd ...