Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

                                            Foto: MMA Fighting/Esther Lin

AND STILL! – Jon Jones wordt voor de tweede keer in zijn carrière gestript van zijn UFC lichtzwaargewicht titel. Dit maakte Daniel Cormier gister bij bekend bij UFC Tonight op Fox Sports. De herbenoemde kampioen laat weten dat hij via een telefoongesprek met Dana White tekst en uitleg kreeg.

Het zat er natuurlijk aan te komen dat Jones een dezer dagen zijn titel (wederom) gestript ziet worden, en het hoge woord is er dan ook uit. Alles kwam in een stroomversnelling nadat eerder bekend werd dat ook de B-test van Jon Jones positief getest was op turinabol. The California State Athletic Commission besloot hierop het gevecht van UFC 214 om te zetten in een No-Contest. Via een telefoongesprek liet UFC-president Dana White weten aan Cormier dat hij weer de lichtzwaargewicht kampioen is.

”Als het gevecht een No-Contest is, dan is het nooit gebeurd. Als iemand van jullie niet het juiste gewicht behaald had, en hij won het gevecht, dan zou jij alsnog je belt behouden. Daarom keert de titel bij jou terug. [Dana White].”

UFC bracht na de uitzending van UFC Tonight een verklaring naar buiten.
”De UFC is woensdag op de hoogte gebracht dat het resultaat van het gevecht op UFC 214 tussen Daniel Cormier vs. Jon Jones op 29 juli is omgezet door The California State Athletic Commission. De uitspraak verandert de ‘overwinning’ van Jones naar een ‘no-contest’ wegens een potentiële anti-doping overtreding die is voortgekomen vanuit een ‘in-competitie’ monster, die is verzamelt na de weigh-ins.

Gezien dit gevecht een titelgevecht betreft, zal Daniel Cormier weer benoemd worden als UFC lichtzwaargewicht kampioen.”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (3)

 • Aize de Boer
  Aize de Boer

  Terecht, hopelijk krijgt Jones een life time ban

 • Qaq Qerlaq
  Qaq Qerlaq

  Rick Spieard daar is het verlossende antwoord.

 • Marowan Marowan
  Marowan Marowan

  Moet Jones ook het geld terug betalen dat hij voor deze partij heeft ontvangen?

You May Also Like

Francis Ngannou is op zoek naar een titelgevecht

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Tijdens UFC 211 gaan Stipe Miocic ...

(Video) Weigh-ins UFC Fight Night Hamburg: Arlovski vs. Barnett

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De weigh-ins van UFC Fight ...

Weight cutten

De CSAC komt met nieuw plan met betrekking tot weight cutten

We zijn nog niet uitgesproken over het onderwerp weight cutten. Vandaag deel twee, met ...

(Interview) – Duane “Bang” Ludwig: “TJ stopt dit gevecht in de tweede ronde”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EDE- Duane “Bang” Ludwig is ...