Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vijftien maanden na zijn verloren titelgevecht met Michael Bisping keert Luke Rockhold terug in de octagon. Na een succesvolle campagne in de WSOF hoopt Branch dit succes mee te nemen in zijn tweede periode vechtend voor de UFC. In deze editie van UFC Countdown worden Luke Rockhold en David Branch onder de loep genomen. 

Luke Rockhold kwam in 2013 de UFC binnen als Strikeforce middengewicht kampioen. Hij verdedigde deze titel twee keer [Tim Kennedy, Keith Jardine] voordat Zuffa Strikeforce overnam, waarna merendeel van de contracten werden overgenomen door de UFC. Hij verloor zijn eerste partij van Vitor Belfort via een eerste ronde knockout. Rockhold herpakte zich goed en versloeg achtereenvolgens Costas Philippou, Tim Boetsch en Michael Bisping. Hierna stapte hij met Lyoto Machida de octagon in om het main event van UFC on FOX 15 te verzorgen.

David Branch maakte in 2010 zijn debuut voor de UFC. Tijdens zijn eerste periode in de UFC behaalde hij een record van 2-2. Hierna ging de Amerikaan zijn heil elders zoeken, en met succes. In de World Series of Fighting groeide Branch uit tot onverslaanbare kampioen. Hij won al zijn tien partijen en werd hierin een two-division kampioen. Zowel de midden – als de lichtzwaargewicht titel stond op zijn naam. Branch bleef actief in beide divisies en verdedigde in 2016 beide titels met succes. In maart 2017 keerde hij terug naar de UFC, waar hij verwelkomt werd door Krzysztof Jotko.

UFC Countdown Rockhold vs. Branch [21.51m]

UFC Fight Night 116 Rockhold vs. Branch, 16 september 2017, PPG Paints Arena, Pittsburgh, Amerika

Main Card
Luke Rockhold vs. David Branch
Mike Perry vs. Thiago Alves
Hector Lombard vs. Anthony Smith
Gregor Gillespie vs. Jason Gonzalez
Kamaru Usman vs. Sergio Moraes
Justin Ledet vs. Azunna Anyanwu

Prelims
Tony Martin vs. Olivier Aubin-Mercier
Anthony Hamilton vs. Daniel Spitz
Krzysztof Jotko vs. Uriah Hall
Luke Sanders vs. Filipe Arantes

Early Prelims
Jason Saggo vs. Gilbert Burns

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)