Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zie hier ons live verslag van UFC Rotterdam: Volkov vs Struve. EPIC MMA zit naast de octagon bij de tweede editie van UFC Rotterdam. Wij hebben de reacties na de prelims, live stream op UFC Nederland en live play-by-play.

Bojan Mihajlović vs. Abdul-Kerim Edilov

Ronde 1:

Edilov zet direct druk en weet de controle te pakken over de octagon. Mihajlovic heeft het zwaar en wordt gedwongen om achteruit te vechten waardoor hij constant moet verdedigen met zijn rug tegen de kooi. Edilov gaat voor de takedown en komt terecht in de open guard van Edilov. Op de grond bewerkt Mihalivovic het lichaam van Edilov maar weet hij nit veel schade te maken. Toch komen de stoten door en opent een wond bij het oog van Mihajlovic. Edilov blijft druk zetten en Mihalovic weet met wat ground and pound de eerste ronde af te sluiten.

Ronde 2:

Edilov stopt niet in de tweede ronde en blijft druk zetten. Na weer een succesvolle takedown komt hij opnieuw terecht in de guard van Mihajlovic. Edilov bleef de ground and pound incasseren en uiteindelijk stapte de scheids in om de wedstrijd te stoppen.

Resultaat: Edilov wint in de tweede ronde via TKO.

 

Mike Santiago vs. Zabit Magomedsharipov

Ronde 1:

Santiago neemt de controle over de octagon en werkt Magomedsharipov naar de kooi. Eenmaal daar begint het feest en gooit Magomedsharipov er bijna een showtimekick uit. Magomedsharipov valt aan met ellebogen en is zeer ontspannen wanneer hij tegen de kooi aan gedrukt wordt.

 

Magomedsharipov dreigt en raakt met mooie trappen en de bel luidt voor de eerste ronde

 

Ronde 2:

In de tweede ronde lijkt Magomedsharipov geduldig te zijn met zijn stoten en domineert hij het begin. Santiago gaat voor de takedown maar Magomedsharipov weet het voor zijn eigen voordeel te gebruiken en pakt een draait de situatie om. Uiteindelijk weet Magomedsharipov de rug te pakken van Santiago en eindigt het gevecht via submission.

Resultaat: Magomedsharipov  wint via submission in de tweede ronde

Francimar Barroso vs. Aleksandar Rakić

Ronde 1:

Rakic begint met sterke lowkicks en probeert zodoende Barroso op afstand te houden. De atleten zijn rustig de afstand aan het bepalen voor de juiste aanval. Barroso zet meer druk maar Rakic weet zijn doel iets beter te raken en landt een fikse rechter. Barroso stapt weg en landt zelf een hoek maar blijft achteruit lopen en verdedigen. De ronde eindigt met Barroso met zijn rug tegen de kooi.

Ronde 2:

In de tweede ronde is het minder afwachten en landt Rakic direct een flinke stoot. De atleten wisselen het af met lowkicks maar nog steeds voert Rakic de druk op en dwingt hij Barroso achteruit te lopen. Rakic blijft raken maar weet niet echt de trekker over te halen en Barroso krijgt Rakic meerdere keren naar de grond.

Ronde 3:

Rakic blijft de druk zetten en Barroso wacht op die ene klap om uit te delen. De vermoeidheid slaat toe bij Barroso maar Rakic blijft voorzichtig, zet druk en blijft de partij controleren. Rakic kiest zorgvuldig zijn aanvallen en springt elke keer met op tijd weg om de aanvallen van Barroso te ontwijken.

Resultaat: Alexander Rakic wint van Barroso  via unaniem jurybesluit

Rustam Khabilov vs. Desmond Green

Ronde 1:

He begin van de eerste ronde is even afwachten bij de atleten maar binnen een minuut zie je de actie komen. Green gaat de clinch aan maar deze wordt genadeloos afgestraft met een takedown van Khabilov. Khabilov voert de druk op en krijgt Green tegen de kooi en uiteindelijk naar de grond. Green staat weer snel op zijn benen maar Khaboliv heeft zijn rug. Khabilov is sterker in de clinch maar Green lijkt staand iets beter uit de verf te komen. Op naar de tweede ronde.

Ronde 2:

De actie gaat direct verder en Green lijkt aangeslagen door een stoor van Khabilov na een slagenwisseling keren de vechters terug naar het midden van de kooi. De strijd voor ” octagon controle” is in volle gang. Khabilov gaat voor de takedown maar is scherp en Green stopt hem. Khabilov blijft volhouden met de takedown pogingen, maar Green blijft ze stoppen. Khabilov gooit een spectaculaire ‘ spinning back hand’  maar mist. Einde tweede ronde.

 

Ronde 3:

De derde ronde gaat van start en je voelt de finish in de lucht hangen. Khabilov raakt met een trap naar het lichaam en Green reageert met een stoot. Het wordt ineens eerder een gevecht voor positie dan dat er actie ondernomen wordt. Green vangt een been van Khabilov en weet op de valreep een takedown te scoren.

Resultaat: Rustam Khabilov wint van Desmond Green via jurybeslissing

 

Michel Prazeres vs. Mads Burnell

Ronde 1:

Prazeres met de takedown binnen de eerste twee minuten van de eerste ronde. Hij weet zijn positie te versterken door de halfguard positie te nemen. Prazeres voelt zich zeker op de grond en is niet van plan om Burnell op te laten staan. op de grond pijnigt Prazeres, Burnell met ground and pound en blijven zij op de grond tot het einde van de bel.

Ronde 2:

Prazeres blijft jagen en krijgt uiteindelijk de clinch bij Burnell. Burnell merkt dat Prazeres moe begint te worden en valt aan. Het grondwerk is zeer vermoeiend en Prazeres laat dat blijken. Toch krijgt Prazeres, Burnell weer naar de grond en domineert daar opnieuw.

Ronde 3:

Je ziet dat de vermoeidheid toeslaat bij Prazeres en hij wil niks weten van het staande werk van Burnell. Prazeres gaat zo snel mogelijk naar de grond, gaat in positie en trekt de choke aan.

Resultaat: Prazeres wint van Burnell via een submission in de derde ronde (1:26)

 

Mairbek Taisumov vs. Felipe Silva

Ronde 1:

Silva lijk niet onder de indruk van de hype achter Taisumov en zet druk vanaf de eerste seconde van de eerste ronde. Dat was een fout die Silva niet had moeten maken. Taisumov ontwijkt de aanvallen van Silva en countert hem met een dikke stoot.

Mairbek Taisumov wint van Felipe Silva in de eerste ronde via KO (1:24)

 

Darren Till vs. Bojan Veličković

Ronde 1:

Till ziet er ontspannen uit en beweegt precies genoeg om de aanvallen van Veličković te ontwijken. Beide vechters weten hun doel te raken maar zonder overtuiging totdat Till, Veličković keihard raakt met een elleboog en hij aangeslagen naar de grond gaat. Till weet het niet af te maken en Veličković hersteld en overleeft de eerste ronde.

Ronde 2:

Till blijft de aanvallen van Veličković ontwijken en houdt zelfverzekerd ook zijn eigen handen laag. Hij krijgt Veličković naar de grond en ontvangt lachend klappen vanuit een dominante positie. Het gevecht gaat staand verder en Veličković ziet er nog steeds fit uit. Ondanks zijn bloederige gezicht.

Ronde 3:

Het rimte zit er goed in en beide vechter gaan er voor. Till landt weer een keiharde elleboog en schudt Veličković wakker. Till krijgt Veličković tegen de kooi aan maar laat hem snel weer los. De actie gaat staand weer verder en Till dreigt met zijn jab terwijl hij de stoten van Veličković ontwijkt. Till scoort weer een knockdown maar besluit op te staan en het gevecht staand te laten hervatten. Ze maken er een show van en het publiek krijgt een mooie voorstelling. Geen finish, wel een leuke pot.

Resultaat: Till wint van Veličković via jurybesluit

Leon Edwards vs. Bryan Barberena

Ronde 1:

In de eerste paar seconden voelen de vechter elkaar een beetje aan maar zien wij geen echte actie. Langzaam maar zeker voert Edwards de druk op en gaat Barberena in z’n achteruit. Edwards vangt een trap en werkt Barberena naar de grond. Edwards weet de rug van Barberena te pakken, dreigt met de rear-naked choke maar weet hem niet af te maken. Einde eerste ronde.

Ronde 2:

Barberena begint dit keer met druk zetten en pakt de “thai clinch”. Edwards draait het om en drukt Barberena tegen de kooi. Barberena ontsnapt en ontmoet Edwards in het midden van de kooi. Edwards gaat voor de takedown tegen de kooi en werkt daar voor de takedown, maar krijgt deze niet voltooid. Barberena scoort een knockdown maar weet het op de grond niet af te maken.

Ronde 3:

De derde ronde begint vermakelijk, beide vechters willen het gevecht voortijdig beëindigingen. Na een slagenwisseling krijgt Edwards, Barberena naar de grond en houdt hem daar. Edwards probeert de rug te pakken van Barberena en gaat voor de rear-naked choke aan met een body-triangle. Barberena ontsnapt en staat op zijn benen met nog één minuut op de klok maar Edwards weet hem te neutraliseren en eindigt de ronde in een dominantie positie op de grond.

Resultaat: Leon Edwards wint van Bryan Barberena via jurybesluit

Marion Reneau vs. Talita Bernardo

Ronde 1:

De partij begint met volle energie en Reneau zet druk. Bernardo weet het gevecht naar de grond te krijgen en daar is waar het interessant wordt, beide dames hebben een zwarte band in het Braziliaanse jiu jitsu. Bernardo dreigt met een kniebar maar laat deze los om vervolgens met een triangle choke te dreigen. De resterende secondes zijn de atleten meer opzoek naar de juiste positie om schade aan te richten maar luidt de bel.

Ronde 2:

In het begin van de tweede ronde voert Reneau de druk op en blijft ze iets meer terughoudend. Toch weet ze de takedown te voltooien maar laat Reneau, Berdardo weer opstaan gezien zij daar het voordeel heeft. Reneau blijft de druk opvoeren en Bernardo loopt achteruit. Bernardo gaat uit het niets voor een takedown en weet deze te voltooien. Reneau blijft aanvallen tegen de kooi maar krijgt het niet voor elkaar om het af te maken.

Ronde 3:

Reneau laat er geen gras over groeien en voert de druk op, jammer genoeg voor Renau weet Bernardo daar gebruik van te maken en scoort zij de takedown. Reneau dreigt met een ‘triangle choke ‘ maar Bernardo is zeer ervaren op de grond en laat zich niet afmaken. Reneau weet de via een omweg de rug te pakken van Bernardo, deelt wat stoten uit en probeert de rear-naked choke aan te trekken. Submissions lukken niet, dus Reneau mept erop los en klaart de klus met wat heftige “ground and pound”.

Resultaat: Marion Reneau verslaat Talita Bernardo via TKO in de 3e ronde (4:54)

Siyar Bahadurzada vs. Rob Wilkinson

Ronde 1:

Bahadurzada probeert zijn reik te vinden en landt een flinke hoek. Wilkinson lijkt niet aangeslagen en voert de druk op. Bahadurzada loopt langzaam achteruit en wacht geduldig op zijn kans om een dikke stoot te plaatsen. Wilkinson brengt Bahadurzada naar de grond maar net zo snel als hij neergaat, staat hij weer op. Wilkinson blijft druk zetten en drukt Bahadurzada tegen de kooi. Het gevecht begint weer in het midden van de kooi en Bahadurzada had bijna de submission met een anaconda – choke. Wilkinson komt los en probeert Bahadurzada weer naar de grond te krijgen.

Ronde 2:

Wilkinson komt iets frisser de tweede ronde in en lijkt iets meer energie te hebben. Ondanks zijn vermoeidheid blijft Bahadurzada vooruit komen. Wilkinson lijkt zijn bereik gevonden te hebben en begint steeds meer te landen.  Bahadurzada ontploft ineens en raakt Wilkinson met een harde hoek. Bahadurzada blijft dreigen en weet Wilkinson goed te raken, gaat door op de grond en beëindigd het gevecht voortijdig.

Resultaat: Bahadurzada wint van Wilkinson via TKO in de tweede ronde 

Alexander Volkov vs. Stefan Struve

Ronde 1:

Struve en Volkov laten er geen gras over groeien en ontmoeten elkaar midden in de Octagon. Volkov probeert dichtbij te komen en heeft aardig wat succes daarmee. Struve raakt hem met een trap naar het hoofd maar glijdt uit. Vokov laat het gevecht weer op de benen waar beide vechters punten scoren.  Terwijl Volkov dichterbij wil komen maakt Struve gebruik van zijn bereik.  Struve beweegt goed voor een zwaargewicht en komt naar voren raakt Volkov met een trap. Volkov krijgt Struve naar de grond en begint hevige klappen te ontladen. Struve overleeft en de partij gaat naar de tweede rond.

Ronde 2:

Struve zet druk en vertrouwd op zijn staande kwaliteiten. In de slagenwisseling gaat het gelijk op, maar Struve blijft druk zetten en geeft Volkov geen ruimte om te bewegen. Struve raakt Vokov met een gestrekte vinger in z’n oog en de partij wordt even stilgezet. De actie gaat verder en beide zwaargewichten gooien alles in de strijd. Veel actie voor zwaargewichten en het is nog maar de tweede ronde. Volkov pakt het momentum er begint te landen, Struve verdedigd en probeert te counteren. Jammer genoeg raakte hij Volkov opnieuw met een gestrekte vinger in het oog. Met nog twee minuten op de klok van de tweede ronde gaat de actie verder. Volkov lijkt de wedstrijd naar zich toe te trekken en Struve oogt vermoeid.

Ronde 3:

Hoewel Struve toch iets vermoeid oogt gaat hij niet achteruit maar moet hij wel incasseren. Volkov lijkt zijn ritme gevonden te hebben. De aanvallen lijken harder aan te komen in vergelijking met die van Struve maar er zijn nog twee rondes te gaan. Struve incasseerd flink maar blijft staan. Het publiek juicht de naam van Struve, maar Volkov blijkt toch te sterk en raakt Struve met een combinatie. Struve gaat neer en Volkov maakt de wedstrijd af op de grond.

Resultaat: Volkov wint van Struve in de derde ronde via TKO

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Andy Souwer: We zijn vermoeid, lerend, en gezegend

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. RIO – Ondertussen weet de ...

Stephen Thompson

Stephen Thompson: “Ik zou het haten om tegen GSP te vechten.”

Stephen Thompson ziet een gevecht tegen GSP niet zo zitten. "Ik zou het haten ...

(Video) UFC Road to the Octagon: Maia vs Condit

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdagnacht verzorgen Demian Maia ...

Lewis reageert op Browne’s huiselijk geweld beschuldigingen in octagon interview

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Derrick ‘The Black Beast’ Lewis versloeg ...