Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: YouTube

Dat er kwaad bloed zit tussen Team Alpha Male en voormalig lid TJ Dillashaw is geen verrassing meer. TAM oprichter, eigenaar en UFC Hall of Famer Urijah Faber is samen met UFC bantamgewicht kampioen Cody Garbrandt te gast bij Joe Rogan. De heren spreken zich uit over Dillashaw als teamgenoot en dat hij schuldig is aan de lange absentie van The Ultimate Fighter 18 winnaar, Chris Holdsworth.

Faber en Garbrandt spreken zich uit over Dillashaw als teamgenoot en laten weten dat de voormalig bantamgewicht kampioen een kort lontje heeft. Daarnaast geven de heren aan dat Dillashaw bekend staat als ‘dirty’ vechter tijdens sparringssessies.

”TJ is nooit een goede teamgenoot geweest, hij probeerde mensen te blesseren. Hij is een erg competitieve gast met een kort lontje. [Faber]… Cheap shots tegen het einde van de bel, en met boksen geeft hij knietjes. Dirty sh*t, gewoon domme sh*t. [Garbrandt]… Er zijn geen geheimen over TJ. We spraken erover toen hij nog steeds in het team zat, hij moest wat in het gareel gehouden worden, hij heeft een kort lontje. Daarom noemde we hem Killashaw, Dillashank, dat was zijn ding. [Faber]”

Volgens de heren was TJ niet alleen een heethoofd maar ook een risicofactor voor zijn sparringspartners. Garbrandt geeft aan dat Dillashaw schuldig is aan de lange absentie van ongeslagen Alpha Male lid en The Ultimate Fighter 18 winnaar Chris Holdsworth. Holdsworth vocht mei 2014 voor het laatst en staat sindsdien aan de kant wegens hersentrauma.

”Het super-competitieve, ik bedoel, ik ben competitief, Ik wil niet verliezen. Ik zal er alles aan doen om niet neergehaald te worden en om de ronde te winnen. Het gaat om de dirty dingen aan het einde van de bel, knietjes, dat is de reden dat Chris [Holdsworth] er zolang uit ligt. Hij gaf een knie tegen de achterkant van het hoofd. Hersenschuddingen, dat is de waarheid.

Het ging tussen hem en TJ, ik kan het me nog heel goed herinneren. Duane [voormalig striking coach van TAM en huidige coach van TJ] kwam altijd naar Chris en vroeg…’Hé Grashopper, TJ moet vechten, kun je rustig aan doen tegen hem?’…Chris is een killer, gast, Chris pakt hem hard aan. Andere ook trouwens. Chris is een beest. Volgens mij won Chris via een choke [submission], en TJ stond op en gaf hem een f*cking knie tegen de achterkant van zijn hoofd toen Chris op de grond lag.[Garbrandt]…. Dat is tot tweemaal toe gebeurd. [Faber]”

Garbrandt en Dillashaw stonden oorspronkelijk gepland om op UFC 213 te vechten maar door een blessure moest Garbrandt zich terugtrekken uit het gevecht. Ondanks de ruzie onderling heeft ”No Love” wel respect voor Dillashaw als vechter en atleet.

”Ik respecteer hem niet als persoon maar dat betekent niet dat ik hem niet respecteer als vechter. Hij is heel technisch en erg agressief. Hij zal mij het gevecht geven waar ik van houd. Ik hou van een uitdaging en TJ ken ik net zo goed als de achterkant van mijn hand. Hij is een bad motherf*cker. Hij stond in de pound-for-pound top 10 ranking. Hij is een killer. Ik zal mijn carrière een boost geven via hem.”

Garbrandt zal zijn titel verdedigen in de Madison Square Garden in New York tijdens UFC 217 op 4 november.

Bekijk hier het segment waar Faber en Garbrandt over Dillashaw praten. [21.11m]

UFC 217 Bisping vs. Saint-Pierre, 4 november 2017, Madison Square Garden, New York, Amerika

Voorlopige line-up UFC 2017
Michael Bisping vs. Georges Saint-Pierre
Cody Garbrandt vs. TJ Dillashaw
Stephen Thompson vs. Jorge Masvidal
Aiemann Zahabi vs. Ricardo Ramos
Johny Hendricks vs. Paulo Borrachinha
Oleksiy Oliynyk vs. Curtis Blaydes
Gadzhimurad Antigulov vs. Ion Cutelaba
Corey Anderson vs. Patrick Cummins

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Preview: UFC Fight Night: Dos Anjos vs. Alvarez

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Lightweight kampioen Rafael dos Anjos ...

Preview: Alles wat je moet weten over: UFC Fight Night 89 [MacDonald vs. Thompson]

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag is er eindelijk weer ...

Dana White: ‘’Hier moet hij voor begraven worden.’’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dana White is nooit fan ...

Tim Kennedy zet punt achter MMA-carrière

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC-veteraan Tim Kennedy liet vandaag ...