Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Volkan Oezdemir arriveerde te laat voor de Q&A in Ahoy Rotterdam maar wist daarna de spotlights toch op te eisen door Alexander Gustafsson uit te dagen voor de eerste plaats in de lichtzwaargewicht rankings. 

Oezdemir vecht pas 6 maanden in de UFC maar wist zich in rap tempo omhoog te vechten. ”No Time” maakte afgelopen februari zijn debuut met een overwinning tegen Ovince Saint-Preux. Twee eerste ronde knockouts tegen Misha Cirkunov en Jimi Manuwa later bevindt Oezdemir zich op de derde plek in de rankings. De Zwitser legt zijn focus nu op de first contender spot en ziet hierin een partij met Alexander Gustafsson als beste optie. Oezdemir noemt het de ‘King of Europe’ gevecht.

”Ik denk dat het slim is om voor de nummer 1 positie te gaan. Om daar bovenin te staan, 6 maanden geleden, toen stond ik niet eens in de rankings. Nu is de nummer 1 positie binnen handbereik door heel de situatie die nu gaande is, de kampioen en zijn situatie. We zullen zien. Misschien is de beste manier om dit te doen, een King of Europe gevecht, zoals een Europese kampioenschap.

Europa zou een goede plek zijn om dat gevecht te doen. Het gevecht zal groot zijn hier en we staan beide in de top 3. Het zou overal kunnen, een Europese of een New York kaart, maar het is een geweldig gevecht. Hij is de sterkste Europese vechter, na mij natuurlijk ”

Oezdemir heeft een MMA-record van 15-1[UFC 3-0].

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (2)

 • Andrews de Meijer
  Andrews de Meijer

  word zoiezo een dikke pot
  Een verliezer is er niet

 • Victor Baljeu
  Victor Baljeu

  A.G.

You May Also Like

Gerucht: UFC Amsterdam voor 2017

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tijdens ons verblijf in Manchester ...

Degenen die verantwoordelijk zijn voor het succes van de UFC verdienen hun gelijke deel!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Jaren wordt er al gesproken ...

USADA plande bijzondere deal met CroCop

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Steeds meer vechters in de UFC ...

Dominick Cruz

Dominick Cruz staat op stand-by voor Cody Garbrandt en TJ Dillashaw

Dominick Cruz laat weten dat hij in kan vallen, mocht er onverhoopt iets gebeuren ...