Johny Hendricks
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Johny Hendricks maakt de overstap naar Jackson-Wink

Op 1 oktober maakte voormalig weltergewicht kampioen Johny Hendricks bekend dat hij voor zijn volgende gevecht traint bij de befaamde Jackson-Wink sportschool waar ook Alistair Overeem, Jon Jones, Donald Cerrone, en voormalig opponent Carlos Condit trainen. Het laatste gevecht van Hendricks ging via TKO verloren tegen Tim Boetsch. Dit laatste verlies heeft ervoor gezorgd dat Hendricks de overstap van Texas naar New Mexico maakt, in de hoop daar het tij te keren.

 

They met, they game planned, now bring on the show. @johnyhendricks 🇺🇸@gregjacksonmma 🇺🇸 #teamjacksonwink #mma #life #albuquerque #newmexico

Een bericht gedeeld door Official Page Jackson Wink MMA (@jacksonwink_mma) op


Zijn laatste verlies tegen Boetsch heeft er voor gezorgd dat Hendricks vier van zijn laatste vijf partijen verloren heeft. De kans is dan ook aanwezig dat Hendricks in zijn komende gevecht moet knokken voor zijn plek in de UFC. Het volgende gevecht van ‘Big Rigg’ vindt plaats op 4 november in New York City, in de befaamde Madison Square Garden. Dit gevecht vindt plaats in de middengewichtdivisie tegen de nog ongeslagen Paulo Borrachinha.

Naast de verschillende verliespartijen heeft Hendricks ook verschillende malen problemen gehad om het gewicht te bereiken, eerst in de weltergewichtdivisie en later in de middengewichtdivisie. Voor zijn gevecht tegen Robbie Lawler op UFC 171 haalde Hendricks pas bij de tweede poging de limiet van 170 pond. Voor zijn gevecht tegen Tyron Woodley kwam Hendricks in het ziekenhuis terecht vanwege nierstenen, waardoor Hendricks de partij af moest zeggen. Vervolgens wist Hendricks het vereiste gewicht voor weltergewicht in zijn partijen tegen Kelvin Gastelum en Neil Magny niet meer weten te halen. Dit zorgde ervoor dat Hendricks de stap maakte om naar de middengewichtdivisie te gaan. In zijn eerste partij in deze klasse wist Hendricks het streefgewicht te behalen, echter lukte dit niet in de partij die daar op volgde tegen Tim Boetsch.

Het verlies tegen Boetsch en de gewichtsproblemen hebben ervoor gezorgd dat Hendricks de overstap heeft gemaakt naar Albuquerque. De 34-jarige Hendricks heeft een interview gegeven met MMA Junkie Radio ,waarin Hendricks het volgende heeft gezegd:

“Ik wou mijn kinderen liever niet verlaten. Maar ik sta nu op het punt; wil ik meedoen of wil ik weer gaan winnen? Ik weet dat ik beter dan vechter, maar ik moet het bewijzen. Ik moet het consequent gaan laten zien nu. Als dit is wat ik wil doen, zal ik opofferingen moeten maken.”

In de vorige sportschool van Hendricks (Team Takedown) miste Hendricks de juiste trainingspartners om zich te verbeteren en om een goed trainingskamp neer te zetten. Hendricks zegt hierover:

“Dat is mijn probleem. Het ene trainingskamp was hartstikke goed, maar de volgende was weer erg slecht. De reden hiervan was dat ik haast geen trainingspartners kon krijgen.”

Hendricks kwam erachter dat het tijd was voor vernieuwing en kwam hierdoor al snel uit bij coaches Greg Jackson en Mike Winkeljohn. Hendricks verblijft op de boerderij van UFC weltergewicht Donald Cerrone. Hendricks zal genoeg trainingspartners hebben op zowel de boerderij van Cerrone als de sportschool Jackson-Wink. Hendricks is er dan ook van overtuigd de juiste keuze gemaakt te hebben met deze overstap.

RepostBy @dan_the_determined: “Wrestle with the big dogs ⚒ #wrestlingislife #jacksonwinkmma #virusintl” (via #InstaRepost @EasyRepost)

Een bericht gedeeld door Official Page Jackson Wink MMA (@jacksonwink_mma) op

Het blijft afwachten wat voor versie van Hendricks Jackson-Wink weet klaar te stomen in iets minder dan een maand. Zal ‘Big Rigg’ zijn gewicht halen, het gevecht winnend weten af te sluiten en zal er een andere Hendricks staan in New York City? De tijd zal het ons leren.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC Road to the Octagon: Maia vs Condit

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdagnacht verzorgen Demian Maia ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...