Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Esther Lin/MMA Fighting

Anthony Johnson (33) zal waarschijnlijk terugkeren in de UFC-octagon. “Rumble” zal dit echter doen in een andere gewichtsklasse. Hij ruilt de lichtzwaargewicht divisie in voor de zwaargewicht divisie. Mocht dit daadwerkelijk gebeuren dan hij Johnson in vier verschillende divisies gevochten voor de UFC. Zijn manager Ali Abdel-Aziz vertelde in The MMA Hour dat “Rumble”  waarschijnlijk terugkeert.

Johnson [22-6] hing zijn MMA-handschoenen aan de wilgen nadat hij voor de tweede keer een titelgevecht verloor van Daniel Cormier. “Rumble” besloot de MMA-deur achter zich dicht te slaan en stapte in de wereld van medische marijuana. Ook gaf hij aan dat hij niet te veel schade aan zijn lichaam wilde overhouden. Nu lijkt hij toch na te denken over een terugkeer in de octagon, maar dan wel in een andere divisie.

“Het moet wel zinvol zijn voor hem. Hij zal terugkeren als een zwaargewicht. We willen dat hij terugkeert als een zwaargewicht.”

Abdel-Aziz geeft aan dat een eventuele terugkeer van Johnson pas mogelijk is in het tweede kwart van 2018. De reden hiervoor is dat Johnson eerst door een zes maanden durende drugstest periode moet gaan bij de United States Anti-Doping Agency. “Rumble” vocht één keer eerder als zwaargewicht. Tijdens een World Serie of Fighting evenement stapte hij de kooi in met Andrei Arlovski in 2013. Johnson wist de Wit-Rus te verslaan via een unanimous decision. Volgende week komen de heren samen met de UFC om alles te bespreken.

“We komen deze week samen met de UFC om te kijken wat hij wil doen. Dana White houdt echt van Anthony Johnson. Hoe kun je niet van Anthony Johnson houden? Hij is angstaanjagend.”

Transcript van het interview werd verzorgd door MMA Fighting.

Bekijk hier het hele segment met Johnson’s manager Ali Abdel-Aziz. [32.04m]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

You May Also Like

UFC Fight Night 123 Swanson vs. Ortega Recap

Cub Swanson en Brian Ortega verzorgde afgelopen nacht het main event van UFC Fight ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...