Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Joshua Dahl/ USA Today Sports

Derrick Lewis (32) kondigde zijn pensioen aan nadat hij verloor van Mark Hunt afgelopen juni. The Black Beast kwam hier echter snel op terug en zal de octagon instappen met Fabricio Werdum (40) op UFC 216. De liefde van de man gaat door de maag, en dat geldt zeker voor Lewis. Echter, besloot hij toch eens zijn voedingsschema aan te passen voor dit gevecht, en iemand moet hiervoor opdraaien.

Lewis vocht back-to-back de afgelopen 1,5 jaar waarin hij zes keer de octagon betrad. De vele uren in de gym begonnen steeds zwaarder te tellen op zijn lichaam en zijn mentale toestand. Het verlies tegen Mark Hunt – na een sterke reeks van zes opeenvolgende overwinningen – kwam dan ook hard aan bij Lewis, die in the heat of the moment, besloot een punt te zetten achter zijn carrière. Daarnaast laat hij aan FloCombat weten dat hij de belangrijkste facet van de sport haat, namelijk het trainen.

“Mensen zullen mij waarschijnlijk niet geloven, maar dat is één van de redenen waarom ik bleef vertellen dat ik even rust wilde, omdat ik het trainen haat. Dat is één van die dingen, ik haat het trainen gewoon. Ik had het even gehad met het trainen. Mijn lichaam had even rust nodig doordat ik zo vaak gefrustreerd was.”

“Ik haat het trainen gewoon.”

The Black Beast laat weten dat hij het gevecht met Hunt verloor doordat hij het niet serieus nam, en dat zijn lichaam er niet klaar voor was. Daarnaast miste hij de motivatie die hij hervond na zijn verloren partij met The Super Samoan”.

“Om eerlijk te zijn, had ik onder geen enkele omstandigheden moeten verliezen van Mark [Hunt]. Als ik het gevecht wat serieuzer nam en mijn lichaam was zoals het nu is, dan had ik dat gevecht nooit verloren. Het heeft echt een vuurtje aangewakkerd want ik had die motivatie nodig. Ik had iets nodig dat mij motiveerde. Zes opeenvolgende partijen winnen op halve trainingsmentaliteit dat doet wat met je mentaliteit. Zeker voor een gevecht op hoog niveau.”

Lewis is een liefhebber van eten en als zwaargewicht zag hij nooit een reden om zijn voedingspatroon aan te passen. Om zijn carrière nieuw leven in te blazen besloot de Amerikaan om te kijken wat het verschil zal zijn met een aangepast voedingspatroon.

“Ik at nog steeds fried chicken en hamburgers etc. tijdens fight week. Ook op de dag dat ik moest vechten, dat heb ik mijn hele carrière zo gedaan. Nu ga ik kijken hoe het is als ik het anders aanpak. Ik ben al aan het watertanden als ik nadenk over Carl’s Jr [fastfood keten]. Ik ben nu aan het verhongeren. Als je een salade eet heb je 30 minuten later weer honger, en dan heb je zelfs nog meer honger dan voordat je de salade at. Daarom hou ik er niet van.

Ze hebben hier de verdomde McRib. Ik moet de McRib en andere dingen missen. Mijn favoriete restaurant had een speciale menu en ik kon daar niets van eten. Iemand moet hiervoor opdraaien.”

UFC 216 Ferguson vs. Lee, 7 oktober 2017, T-Mobile Arena, Las Vegas, Amerika

Main Card
Tony Ferguson vs. Kevin Lee | voor de UFC interim lichtgewicht titel
Demetrious Johnson vs. Ray Borg | voor de UFC vlieggewicht titel
Fabricio Werdum vs. Derrick Lewis
Beneil Dariush vs. Evan Dunham

Preliminary Card
Tom Duquesnoy vs. Cody Stamann
Will Brooks vs. Nik Lentz
Lando Vannata vs. Bobby Green
Pearl Gonzalez vs. Poliana Botelho

Early Preliminary Card
Walt Harris vs. Mike Godbeer
John Moraga vs. Magomed Bibulatov
Thales Leites vs. Brad Tavares
Matt Schnell vs. Marco Beltrán

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 217: Inside the Octagon – Bisping vs. St-Pierre

Dan Hardy en John Gooden zijn terug voor UFC Inside the Octagon. De mannen ...

(Vlog) UFC Embedded 206 – Episode 3

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 206 Embedded is een ...

(Spoiler) Who`s Next ?!? UFC Fight Night 80: Van Zant vs. Namajunas

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC Fight Night 80: Namajunas ...